2777
2789
چه ربطی به حق طلاق خانم داره؟حق طلاق خانم باعث نمیشه حق طلاق اقا از بین بره فقط هر دو حق طلاق دارن ه ...

ن خانم وقتی حق طلاق داره راحت طلاق میگیره خواهرشوهر من ی نصف روز طلاق گرفت

کاربری سومم هس😕دوست باشید باهام😂درخاست دوستی قبول نمیکنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین نمیدونم این روش کارساز باشه یانه خسیسع پس درسته؟ شاید بخاطر دادن نفقه و اجرت المثل و اینچیزا ...

نه اصلا خسیس نیست به هیچ عنوان ، هرکاری گفتم کرده از لحاظ مالی من هیچ مشکلی نداشتم باهاش 

نه اصلا خسیس نیست به هیچ عنوان ، هرکاری گفتم کرده از لحاظ مالی من هیچ مشکلی نداشتم باهاش 

برگرد خونت

بگو هروفت نفقه و مهریه و اجرت المثل منو کامل دادی اونوقت برو دادخواست بده

شاید ایتجوری کوتاه اومد

تیکر رسیدن به وزن دلخواهم...۵۷ کیلو🍓✨️

برگرد خونت بگو هروفت نفقه و مهریه و اجرت المثل منو کامل دادی اونوقت برو دادخواست بده شاید ایتجوری ...

اصلا اجازه نمیده برگردم ، حتی حاضر نیست صحیت کنه ، میگه فقط طلاق ، از همه جا بلاکم کرده امروزم گفت وکیل گرفتم گفته نفقه ماهی ۵۵۰۰ میشه ، مهریتم قسط بندی میشه میدم فقط طلاقت میدم 

خودمم همین تصمیم رو گرفتم اصلا کاری نداشته باشم رفت و آمد کنه ، اما سه هفته اس کوتاه نمیاد میگه فقط ...

بده مهم نیست شاید میخاد بترسونه شمارو...واقعا اگر زندگی وشوهرت رومیخای بیخیال دیگران ورفتارشون ..درضمن یجوری هم ضایع رفتار نکن که چون دادخواست داده فکر کنه ترسیدی ازاین به بعد دمش روواست بالا بگیره..

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
این از اون...... تهشه هرچی داره میزنه ب نام خانوادش ک برا مهریه نخاد چیزی بده

اگه همچین کاری کنه خانم می تونه دوباره برگردونه فقط پول تو بانک اگه داشته باشه برداره نمیشه کاری کرد میگه خرج کردم لازم داشتم ولی ملک اگه تو محدوده طلاق باشه حتی اگه واقعا فروخته باشع هم میشع پس گرفت

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
خب وقتی انقدر براش غریبه ای که از اول زندگی همه چیو به نام خانواذش زده چه اصراری داری خودتو کوچیک کن ...

عزیزم من ده سال زندگیمو گذاشتم ، در ضمن چیزی بع دست نیاورده همه مال باباش بوده که برگردونده به نام خودشون 

ن خانم وقتی حق طلاق داره راحت طلاق میگیره خواهرشوهر من ی نصف روز طلاق گرفت

من در مورد اقا گقتم عزیزم😐اقا هم به همین راحتی می تونه طلاق بده اینجوری نیست که اگه حق طلاق به خانم داده باشه حق طلاق خودش باطل میشه

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
اصلا اجازه نمیده برگردم ، حتی حاضر نیست صحیت کنه ، میگه فقط طلاق ، از همه جا بلاکم کرده امروزم گفت و ...

ای بابا 

چرا اینقد پول یسریا رو بلانسبت جوگیر میکنه؟

اونجا زنگ میزدی کلانتری میگفتی نمیذاره برم تو خونم

الان قانونا اون خونه متعلق به شماس

تیکر رسیدن به وزن دلخواهم...۵۷ کیلو🍓✨️

چون دادخواست طلاق از طرف مرده دادگاه در این مورد برای مرد سختگیری میکنه مرد باید تکلیف تمام حقوق زن اعم از نحله اجرت المثل تنصیف دارایی نفقه مهریه وجهزیه رو مشخص کنه تا حکم طلاق صادر بشه که ممکنه نقدی باشه و یا با پیش پرداخت بالای ۲۰ تا سکه مابقی سکه قسط بندی میشه

2790
2778
2791
2779
2792