2777
2789
دقیقا چکار کردی که پاشو کرده تو یه کفش برای طلاق؟ اگر واقعا عاشق هم بودین و به سختی به هم رسیدین؟ اگ ...

من لجبازی کردم دست روم بلند کرد اومدم خونه بابام ، گفته بود اگه بری دیگه راه برگشت نیست منم اومدم ، هزار بار عذرخواهی کردم میگه فقط طلاق 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ای بابا  چرا اینقد پول یسریا رو بلانسبت جوگیر میکنه؟ اونجا زنگ میزدی کلانتری میگفتی نمیذاره ب ...

الان با وکیل صحیت کردم میگه اصلا حقی نداری نمیتونی شکایت کنی که منو از خونه بیرون کرده ،

الان با وکیل صحیت کردم میگه اصلا حقی نداری نمیتونی شکایت کنی که منو از خونه بیرون کرده ،

بله چون خودت رفتی

الان برگرد 

بگو میخام برگردم

اگه نذاشت اون وفت زنگ بزن به ۱۱۰ بیاد صورت جلسه کنه

تیکر رسیدن به وزن دلخواهم...۵۷ کیلو🍓✨️

چون دادخواست طلاق از طرف مرده دادگاه در این مورد برای مرد سختگیری میکنه مرد باید تکلیف تمام حقوق زن ...

مطمعن هستید ۲۰ تا سکه رو باید نقدا پرداخت کنه ؟ 

اگه اینجوری باشه میتونم منصرفش کنم 

با وکیل که صحیت کردم میگه کلا قسط بندی میکنن 

خب بیرون نکرده که عزیزم خودت رفتی اون حتی می تونه شکایت کنه و نفقه نده😕

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
مطمعن هستید ۲۰ تا سکه رو باید نقدا پرداخت کنه ؟  اگه اینجوری باشه میتونم منصرفش کنم  با ...

حسابا به اسم خودشه؟؟

اینجوریم نیست هیچیبیی نده از اول

تیکر رسیدن به وزن دلخواهم...۵۷ کیلو🍓✨️

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز