2777
2789
عنوان

این هدیه برای پسر مناسبه؟♨️🌈🔥🔮

3884 بازدید | 75 پست

بچه ها این اولین قرار من با این پسره 

هم برای ولن هم به عنوان اولین دیدار به هم هدیه میدیم

البته من نمیخواستم بدم ولی فهمیدم اون خیلی تدارک دیده بنابراین ضایست دست خالی برم🤦‍♀️

بودجم ۱ تومنه

میخواستم یه باکس بگیرم توش یه هودی مشکی و یه تراول ماگ مشکی و یه رز و دستنوشته بزارم

بنظرتون بده؟

اون پسر هدیه ای که برام خریده بالای دو تومنه منم باید یچیزی بگیرم 

اگر هدیه بهتری به ذهنتون میرسه بگید

شجاعت من در برابر سوسک اینطوریه که سوسک تو خونه ببینم و کسی نباشه که بکشتش، چمدون میبندم و برای همیشه از اون خونه میرم:)

برای هدیه دادن به پسر ها ذهن من ست کمربند و کیف پول یاری میکنه فقط 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون باکسه خوبه

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

چه لارج خرج میکنید😂😁 خوبه،عطر هم بزار

اگه پولم برسه😐😂

شجاعت من در برابر سوسک اینطوریه که سوسک تو خونه ببینم و کسی نباشه که بکشتش، چمدون میبندم و برای همیشه از اون خونه میرم:)

خوب اون بگیره 

به نظرم جلسه اول ضایعه 

۱ درصد احتمال بده چیزی نگرفته باشه 

خیلیییی ضایع میشه 

انگار از خود بیخود شدی اینقدر خوشحال شدی 

آرون من 16 دی چشم های قشنگش رو به دنیا باز کرد

همین ایده خودت عالیه

فقد تو دست نوشته چی مینویسی؟

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹