2821
2789
عنوان

سیم کارت

118 بازدید | 12 پست

سلام من چند وقته سیم کارتم ک  هشت سالی هست دارم.  وصل نمیشه ب نت نمیدونم چیکار کنم الان ۴ گیگ گرفتم باز اینم داره فقط حروم میشه

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اصلا کلا وصل نمیشه همش با مدمم

اگه داده ها بالا میاد ولی سایتی رو نمیاره 

ممکنه تنظیمات APN ش مشکل داشته باشه

البته تو اندروید فک کنم هفت به بعد این مشکل وجود نداره

کاربر آقا هستم ..
یعنی چی

یه تنظیماتی هست واسه اینترنت موبایل که عدد 1234 میزنی سیوش میکنی تو پیامک ها میاد مینویسه تنظیمات پیکربندی. اصلا تا حالا باهاش اینترنت وصل نشدی؟

سلام. من آقا هستم.                                 (به هیشکی اعتماد نکن، حتی من)
اگه داده ها بالا میاد ولی سایتی رو نمیاره  ممکنه تنظیمات APN ش مشکل داشته باشه البته تو اندرو ...

اندرویدم ۱۰گوشیم a10s

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️

یه تنظیماتی هست واسه اینترنت موبایل که عدد 1234 میزنی سیوش میکنی تو پیامک ها میاد مینویسه تنظیمات پی ...

اره اما یکسالی هست دیگ وصل نمیشه فقط همین سیم کارتمم هست ک وصل نمیشه. قبلانم با همین گوشیم وصل میشدم

اندرویدم ۱۰گوشیم a10s

پس مشکل اون نیس احتمالا

من گوشی قبلیم شیش بود همین مشکل رو داشت 

حالا میتونید اونم چک کنید شاید از اون بود

تو تنظیمات شبکه یه قسمتی هست نام های نقاط دسترسی 

کاربر آقا هستم ..
پس مشکل اون نیس احتمالا من گوشی قبلیم شیش بود همش این مشکل رو داشت  حالا میتونید اونم چک کنید ...

همه رو چک کردم حتی تو اینترنت سرچ کردم ک اینو نوشته بود

2824
2823
2791
2779
2792