2777
2789
عنوان

کنکوری ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1045 بازدید | 120 پست
درسته امیدوارم موفق باشی خیلیی زیاد

ممنونم.

همچنین.🙏🏻🌹

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من امسال دوازدهم سال اخرم ولی میخوام سال دیگه دی ماه کنکور رو شرکت کنم 

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍

من خیلی وقته شروع کردم 

برا همین دیگه خسته شدممممم😪

تابستون صبح زود بلند میشدم چقد ذوق و انرژی داشتم امروز حتما برناممو تموم کنم ولی الان دیگه حوصله هیچی رو ندارم

خیلی خستم خیلی

امروزم کلا دوساعتی خوندم فردام آزمون دارم

یکم انگیزه بدین دوباره درست بشم😪مث اول که میدونم نمیشه☹️

خیلی خوبه از تیر ماه شروع کن تا دی بخون 

میگم اگر کنکور تیر و شرکت نکنم مشکلی پیش نمیاد ؟! چونکه من از تابستون امسال شروع کردم و دیگه با شروع مدرسه ها که درسام سنگین شد نتونستم دیگه برای کنکور بخونم دیگه با مشورت مامان و بابام بهم گفتن سال دیگه دی شرکت کن شانس قبولیت بیشتره 

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
🥲تحقیق نکرده بودم  الان داشتم تو اینستا مطالب د میخوندم که گفته بودن کتاب‌های قدیمی و بندازید ...

من خیلی سبز دارم راضی ام

چیزی رو از قلم ننداخته

تو کنکورم همه ی درسایی که خونده بودم با همون ۶۲درصد جواب دادم

من خیلی وقته شروع کردم  برا همین دیگه خسته شدممممم😪 تابستون صبح زود بلند میشدم چقد ذوق و انر ...

وای منم الان سه ساله افسردگی دارم این چند ماه هم بدتر شدم کلا درسهارو با زور میخونم سال اخرم

میگم اگر کنکور تیر و شرکت نکنم مشکلی پیش نمیاد ؟! چونکه من از تابستون امسال شروع کردم و دیگه با شروع ...

نه مشکلی نداره ولی اگه دوتاشو شرکت کنی بهتره چون کنکور دی هدف اصلی خیلیا نیست ولی تیر ماه هدف اصلیشونه واسه همین رقابت سخت میشه اگه دوتاشو شرکت کنی اونی که بهتر شد واست درنظر گرفته میشه

نصف دهم رو جم کرده بودم ولی بیشتر از یکماهه دری نخوندم باید از اول شروع کنم خرداد 7 تا درس ترمیم دا ...

ای جان دلم مام مثل توییم اکثرا ولی بخونی میتونی عشقم

من خیلی وقته شروع کردم  برا همین دیگه خسته شدممممم😪 تابستون صبح زود بلند میشدم چقد ذوق و انر ...

وای این بدترین اتفاق ممکنه

تو که اینهمه خوندی یه هفته رو به استراحت و تفریح اختصاص بده اصلا درس نخون دوباره شروع کن پرقدرت مثل روزای اول درس بخون

نذار نتیجه اونهمه درس خوندن هدر بره😕

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /
وای منم الان سه ساله افسردگی دارم این چند ماه هم بدتر شدم کلا درسهارو با زور میخونم سال اخرم

من فقط و فقط بخاطر خستگیه روحیه

وگرنه تون اول که شروع کردم فوووول انرژی بودم اصن نگم 

خیلی خوب بود اولش

الان دیگه کم اوردم😭 

نه مشکلی نداره ولی اگه دوتاشو شرکت کنی بهتره چون کنکور دی هدف اصلی خیلیا نیست ولی تیر ماه هدف اصلیشو ...

کنکور تیر که مطمئنم نمیتونم قبول شم😅🥲چون دوازدهم که اصلا وقت نداشتم تست بزنم فقط همین آخرای تابستون که شروع کردم تونستم زیست دهم و 1/4 زیست یازدهم و فیزیک دهم نصفش و شیمی دهم و یازدهم نصفشو تست زدم کلا قرقاطی و همین کنکور دی که گذشت نصف دوستام شرکت کردن البته خودشون میگفتن هیچی نمی‌فهمن همینجوری شرکت کردن تا با سوالا آشنا بشن یعنی می‌دونن شانس قبولی نداشتن