2777
2789
عنوان

کنکوری ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1045 بازدید | 120 پست
مرررسی ازت  خیلی خوبی ❤️🥺 با اجازت بررسی میکنم سوالی بود میپرسم

اینم بگم😑روانم اگه میبینی چیزی ننوشتم چون هرروز میخونمش

خواهش میکنم❤️😍

باشه عزیزم

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /
منم کتابام چاپ هزار و چهارصده مشکلی نداره همونو بخون فقط درس 6 جامعه دوازدهم کامل تغییر کرده. کتاب ...

آی خیرر ببینییی جووون 

من اقتصاد میخوندم از اونور هنگ بودم نگو عوض شده 

پس فقط اقتصاد و کتاب جدید بخرم 

نرررسی بخدا نمیدونم ازت چطوری تشکر کنم 

خیلی گلی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آی خیرر ببینییی جووون  من اقتصاد میخوندم از اونور هنگ بودم نگو عوض شده  پس فقط اقتصاد و ...

واییییی چطوررر اخهههه😂😂خداروشکر متوجه شدی

چاکریم😎😂

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /
واییییی چطوررر اخهههه😂😂خداروشکر متوجه شدی چاکریم😎😂

🥲تحقیق نکرده بودم 

الان داشتم تو اینستا مطالب د میخوندم که گفته بودن کتاب‌های قدیمی و بندازید دور و .... 

نگو عوض شده 

اقتصاد مشاوران بهتره یا خیلی سبز یا مهر و ماه

🥲تحقیق نکرده بودم  الان داشتم تو اینستا مطالب د میخوندم که گفته بودن کتاب‌های قدیمی و بندازید ...

من خیلی سبز دارم خیلی راضیم از درسنامش

ولی اقتصادو دوبار میخونم بار دوم احتمالااا با ابی کانون کار کنم

راجع به مشاوران و مهروماه اطلاعی ندارمم متاسفانه

دقیقااا مشکل برنامه ریزی دارم  کلا قاطی کردم که کروم درس و بخونم و ..... ریاضی و روی ۳۰ /۴۰ ح ...

ان شاءالله با برنامه ریزی خوب و دقت به هدفت میرسی.

موفق باشی.🌹

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

یه سوالی دارمممم🥺 شما از کی شروع کردی که الان همه درسا رو داری مرور میکنی؟ خوشحالم برات واقعااااا ...

من از مهرماه شروع کردم‌.

مرسی گلم..استرس نداشته باش.همینکه شروع کردی از خیلی ها که امروز و فردا میکنن جلوتری.فقط با برنامه جلو برو و استرس نداشته باش.

استرس خوبه و باعث میشه آدم بخونه و به هدفش فکر کنه اما زیادیش مانع زندگی درست میشه.

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

من خیلی سبز دارم خیلی راضیم از درسنامش ولی اقتصادو دوبار میخونم بار دوم احتمالااا با ابی کانون کار ...

من مشاوران دارم خیلی گننگه واسم 

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی 

انشا الله خدا جواب محبت ها و خوش قلبیت و بده❤️

من از مهرماه شروع کردم‌. مرسی گلم..استرس نداشته باش.همینکه شروع کردی از خیلی ها که امروز و فردا میک ...

درسته

امیدوارم موفق باشی خیلیی زیاد

من مشاوران دارم خیلی گننگه واسم  مرسی عزیزم خیلی لطف کردی  انشا الله خدا جواب محبت ها و ...

خواهش میکنم عزیزم

ممنونم