2777
2789
عنوان

کنکوری ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1045 بازدید | 120 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونه فلسفه اصلا شروع نکردم ک نمیدونم در چه حد هستم  عربی ام که خوندم ضعیفم  فنون ام شر ...

یعنی نمیتونی برنامه روزانتو بچینی ؟منظورت اینه که نمیدونی چه درسایی رو تو یه روز بذاری که مناسب باشه؟

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /
بله قطعا قبول میشی چون توی ریاضی و اقتصاد اوکی هستی.حتی اگه ریاضی رو ۲۰_۴۰ بزنی رتبه ت سه رقمی میشه. ...

دقیقااا مشکل برنامه ریزی دارم 

کلا قاطی کردم که کروم درس و بخونم و .....

ریاضی و روی ۳۰ /۴۰ حساب کردم 

و اقتصاد همسرم بهم یاد میده چون خودش تو کنکور ۹۰ زده خیلی مسلطه 

میدونه فلسفه اصلا شروع نکردم ک نمیدونم در چه حد هستم  عربی ام که خوندم ضعیفم  فنون ام شر ...

عزیزم من خودم رشتم تجربی هست ولی خوب میدونین منطق دو درس اولشو اگه خوندین اون ک آسونه شما برو اخراش و وسطاش. وببین با دو درس اول خوندن نمیشه تشخیص داد 

مرسی گل💚

خواهش میکنم💖

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /
یعنی نمیتونی برنامه روزانتو بچینی ؟منظورت اینه که نمیدونی چه درسایی رو تو یه روز بذاری که مناسب باشه ...

دقیفاااا ارهههه 

میدونی عزیزم کلا شیرازه کارام بهم میریزه 

مثلا ۲ ساعت منطق میخونم بعدش نمیدونم از کدوم کتاب شروع کنم 

بعد نمیتونم همه کتابها رو پیش ببرم کلا بهم میریزم

عزیزم من خودم رشتم تجربی هست ولی خوب میدونین منطق دو درس اولشو اگه خوندین اون ک آسونه شما برو اخراش ...

عزمزمه میدونم منظور شما چیه 

ولی در کل منطق و میتونم خوب یاد بگیرم / بازم باید پیش برم به قول شما تا ببینم چی به چیه 

مرسی از توجهت

دقیفاااا ارهههه  میدونی عزیزم کلا شیرازه کارام بهم میریزه  مثلا ۲ ساعت منطق میخونم بعدش ...

حتمااا برنامه هفتگی داشته باشه 

اینطوری درسایی که باید تو طول یه روز بخونی رو از قبل میدونی و ذهنت اماده میشه

ولی مثلا فلسفه و منطق رو هر دورو تو یا روز نذار

یعنی روزی که منطق میخونی فلسفه نباشه یا بالعکس

اقتصاد و ریاضیم من اصولا تو یه روز نمیذارم

تموم نشده که البته شهر به شهر فرق میکنه شهر ما مثلا هنوز شروع نشده از 10 اسفند شروع میشه

گلم شما اطلاعاتت خوبه منم راهنمایی کن 

دیپلم تجربی هستم. معدل دیپلم ۱۷ 

الان میخوام کنکور انسانی بدم 

بنظر شما برای ترمیم شرکت کنم ؟؟

آخه تازه درسهای انسانی و شروع کردم و میترسم نتونم از پس ۲ تاش باهم بربیام

ترمیم رو گذاشتم برای خرداد ماه. کنکوری دی ماه رو شرکت کردم و نسبتاً راضی م اما باید یه دروسی رو روش ...

یه سوالی دارمممم🥺

شما از کی شروع کردی که الان همه درسا رو داری مرور میکنی؟

خوشحالم برات واقعااااا💖😂من تازه شروع کردم میترسم نرسم

حتمااا برنامه هفتگی داشته باشه  اینطوری درسایی که باید تو طول یه روز بخونی رو از قبل میدونی و ...

چقدر ماهی شماااا 

من میخوام اول کلا منطق و بخونم و بعد تموم شدنش فلسفه و تموم کنم 

همینطور اقتصاد و میخوام کلا تموم کنم و بعد چون ریاضی و فقط چند مبحث و که توش قوی ترم میخوام بخونم 

نظرت چیه؟؟

و اینکه برای تاریخ و جغرافیا فقط یک پایه رو میخوام بخونم 

گلم شما اطلاعاتت خوبه منم راهنمایی کن  دیپلم تجربی هستم. معدل دیپلم ۱۷  الان میخوام کنکو ...

عزیزممممم شرمنده من از این مطلع نیستم که میشه با دیپلم یه رشته تو کنکور رشته دیگه شرکت کرد یا نه

شرمنده❤️

عزیزممممم شرمنده من از این مطلع نیستم که میشه با دیپلم یه رشته تو کنکور رشته دیگه شرکت کرد یا نه شر ...

میشه شرکت کرد عزیزم 

فقط درمورد ترمیم نمیدونم چه کنم 

چون بخوام ترمیم معدل کنم باید دردس تجربی و بخونم 

و میترسم وقت کم بیارم 

مرررسی ازت 

خیلی خوش قلبی 

موفق باشی