یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
میدونه فلسفه اصلا شروع نکردم ک نمیدونم در چه حد هستم عربی ام که خوندم ضعیفم فنون ام شر ...
یعنی نمیتونی برنامه روزانتو بچینی ؟منظورت اینه که نمیدونی چه درسایی رو تو یه روز بذاری که مناسب باشه؟
باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمههای راه رها شد و به سیاهچالهی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /
باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمههای راه رها شد و به سیاهچالهی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /
دقیفاااا ارهههه میدونی عزیزم کلا شیرازه کارام بهم میریزه مثلا ۲ ساعت منطق میخونم بعدش ...
حتمااا برنامه هفتگی داشته باشه
اینطوری درسایی که باید تو طول یه روز بخونی رو از قبل میدونی و ذهنت اماده میشه
ولی مثلا فلسفه و منطق رو هر دورو تو یا روز نذار
یعنی روزی که منطق میخونی فلسفه نباشه یا بالعکس
اقتصاد و ریاضیم من اصولا تو یه روز نمیذارم
ترمیم رو گذاشتم برای خرداد ماه. کنکوری دی ماه رو شرکت کردم و نسبتاً راضی م اما باید یه دروسی رو روش ...
یه سوالی دارمممم🥺
شما از کی شروع کردی که الان همه درسا رو داری مرور میکنی؟
خوشحالم برات واقعااااا💖😂من تازه شروع کردم میترسم نرسم
عزیزممممم شرمنده من از این مطلع نیستم که میشه با دیپلم یه رشته تو کنکور رشته دیگه شرکت کرد یا نه
شرمنده❤️