2777
2789
عنوان

کنکوری ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1045 بازدید | 120 پست
چقدر ماهی شماااا  من میخوام اول کلا منطق و بخونم و بعد تموم شدنش فلسفه و تموم کنم  همینط ...

بنظرم ریاضی رو همزمان با بقیه درسا از الان شروع کن نذار واسه بعد تموم شدن اقتصاد. همون چندتا مبحثی هم که میخونی همهههخ نوع تستی ازش کار کن که مطمئن بشی حتما تو کنکور میزنیش

تاریخ و جغرافیارم نظر من اینه بیشتر از یه پایه بخون چون ضریبش پنجه و کم نیست اصلا

خودم تاریخ جغرافیا دهم و دوازدهم رو میخونم یازدهم رو حذف کردم

تاریخ دوازدهم رو روزی دو صفحه ازش میخونم که خب اصلاا زیاد نیست دیگه اون سه تا تو برنامه روزانم هستن

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /
میشه شرکت کرد عزیزم  فقط درمورد ترمیم نمیدونم چه کنم  چون بخوام ترمیم معدل کنم باید دردس ...

ووووعیییی😍🥺مرسییی

میگم خب درسای عمومی رو ترمیم کن فقط چون اون 4 تا 25درصد تاثیر دارن 

درسای تخصصی کلا 15درصدن که اگه ترمیمم نکنی زیاد تاثیر نمیذاره

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم ریاضی رو همزمان با بقیه درسا از الان شروع کن نذار واسه بعد تموم شدن اقتصاد. همون چندتا مبحثی ه ...

قربون محبتت بشم گلی 

مشاور خوب سراغ نداری؟

نمیدونم اینهمه درس و چطور تو برنامم بگنجونم🥺

پی منم تاریخ ده و دوازده رو شروع میکنم 

نکته ای بود ممنون میشم بهم بگی❤️😍

ووووعیییی😍🥺مرسییی میگم خب درسای عمومی رو ترمیم کن فقط چون اون 4 تا 25درصد تاثیر دارن  درسای ...

واااییی دمت گرمممم 

پس عمومی ها رو ببینم میشه کاری کنم یاا نه 

خیلی ماهی 

قربونت برم 😘😘😘

قربون محبتت بشم گلی  مشاور خوب سراغ نداری؟ نمیدونم اینهمه درس و چطور تو برنامم بگنجونم🥺 پی ...

قربانتت💖

نه مشاور نمیشناسم اصلا😑😂

غصه نخور و دست دست نکن. فقط شروع کن همه چی حل میشه

اگه دوست داری من برنامه ای که خودم نوشتم رو واست بفرستم ایده بگیری؟

تا اخر اردیبهشت تموم میشه برنامم چون دیر شروع کردم😑

واااییی دمت گرمممم  پس عمومی ها رو ببینم میشه کاری کنم یاا نه  خیلی ماهی  قربونت ب ...

💖

امیدوارم موفق باشییییی

قربانتت💖 نه مشاور نمیشناسم اصلا😑😂 غصه نخور و دست دست نکن. فقط شروع کن همه چی حل میشه اگه دوست ...

فدای محبتت 

ممنون میشم بفرستی 

منم عجله ای ندارم تا اواسط خرداد ام جمع بشه خوبه 

بقیه روزا تا کنکور جمعبندی میکنم و تست میزنم 

انشا الله امسال قبول شی خوش قلب جان

ممنونم😍

فدای محبتت  ممنون میشم بفرستی  منم عجله ای ندارم تا اواسط خرداد ام جمع بشه خوبه  ب ...

یکم نیاز به توضیح داره😑 بعضی درسا مثل درس ۹و۱۰ منطق/درس ۳و۱۲و۱۳و۱۴ اقتصاد و درس ۱۳و۱۴و۱۵ تاریخ ۱ رو سازمان سنجش حذف کرده تو برنامه نیست. بعضی درسای دیگه هم که جزو حذفیات نیست ولی تو برنامه نیست به این دلیله که خودم خوندمشونو دیگه تو برنامه نیاوردم زیادم نیستن. بعد فنون ۱و۲و۳ هم که تو برنامههست فقط تاریخ ادبیات یا سبک شناسیشه. عروض و ارایه هم روتین هستن هر 5 روزبه عنوان روتین یه درس ارایه و یه درس عروض رو میخونم. جامعه دهم هم تو برنامه نیست کلا چون خوندمش کامل. همین دیگه چقد حرف زدممم😑😂😂

گلم  من کتابهام چاپ ۱۴۰۰ هستن  برای ۴۰۲ همونها رو بخونم موردی نداره؟؟

منم کتابام چاپ هزار و چهارصده مشکلی نداره همونو بخون

فقط درس 6 جامعه دوازدهم کامل تغییر کرده. کتاب اقتصادم که کلا عوض شده