2777
2789

نه هنوز که کامل زنش نشدی

ناقص هم نشدی

این چطور خلیفه مسلمینی هست که دست رو زن بلند میکنه در حالی که پست ترین ادما هم از این کار بیزارند!!!! بر دشمن علی مرتضی لعنت🤲

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من حتی بعد ازدواج روم نمیشه از شوهرم پول یا چیزی بخوام

فقط از بابام میگیرم

وکیل 💜 کاربر قدیمی 💜دانشجوی دکتراحقوق جزاوجرم شناسی  تو چالش حرف ناشناسم شرکت کن ایدیتو بگو اگه جوابت خصوصی بود دایرکت جوابتو بدم       
مامانم کشته منو

به مامانت نگو هیچی رو به بابات بگو

وکیل 💜 کاربر قدیمی 💜دانشجوی دکتراحقوق جزاوجرم شناسی  تو چالش حرف ناشناسم شرکت کن ایدیتو بگو اگه جوابت خصوصی بود دایرکت جوابتو بدم       
من حتی بعد ازدواج روم نمیشه از شوهرم پول یا چیزی بخوام فقط از بابام میگیرم

عجب شماهم از اونور بوم افتادی دیگه رسما و شرعا زن ایشون محسوب میشی چرا روت نمیشه البته که ایشون هرماه در حد توان باید بهتون پول بده 

پول لوازم آرایش آرایشگاه لیزر اینارو نامزد اگه عقدید باید بده البته خودش باید شعورش برسه پول بده بهت ...

مآهیانه بهم میده ۱ تومن ولی میگن باید خرج دانشگاه و اینارو بده عقدم هستیم 

خیلی میخوام کار کنم ولی نمیدونم چی🥺

عجب شماهم از اونور بوم افتادی دیگه رسما و شرعا زن ایشون محسوب میشی چرا روت نمیشه البته که ایشون هرما ...

اگه خودش خرید کنه یا کادویی واسم بگیره مشکلی ندارم

من کلا مدلم همینه بچه ام بودم نمیذاشتم کسی جز بابام چیزی واسم بگیره ولی خب روم نمیشه مگه اینکه خودش بهم بده

مآهیانه بهم میده ۱ تومن ولی میگن باید خرج دانشگاه و اینارو بده عقدم هستیم  خیلی میخوام کار کنم ...

عزیزم کاش یه کار پاره وقت میداشتی خرج دانشگاهتو میدادی که بهشون فشار نیاد بخوان اینجوری بگن عیبی نداره منطقی باهاشون حرف بزن بگو یه مقدارشو شما بدید یه مقدارم همسرت بده بالاخره دوطرف تو فشار جهزیه و عروسی هستند 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز