2821
2789
مآهیانه بهم میده ۱ تومن ولی میگن باید خرج دانشگاه و اینارو بده عقدم هستیم  خیلی میخوام کار کنم ...

کاش صبر میکردی درست تمومشه بعد ازدواج کنی

وکیل 💜 کاربر قدیمی 💜دانشجوی دکتراحقوق جزاوجرم شناسی  تو چالش حرف ناشناسم شرکت کن ایدیتو بگو اگه جوابت خصوصی بود دایرکت جوابتو بدم       
اگه خودش خرید کنه یا کادویی واسم بگیره مشکلی ندارم من کلا مدلم همینه بچه ام بودم نمیذاشتم کسی جز با ...

چه جالب حالا حتما بابات وضعش خوبه که هنوزم بهت پول میده چه عیبی داره ولی بهتره همسرتون هم کم کاری نکنه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم کاش یه کار پاره وقت میداشتی خرج دانشگاهتو میدادی که بهشون فشار نیاد بخوان اینجوری بگن عیبی ندا ...

اولين ترممه🙁کارم میخوام برم ولی فعلا نمیشه

چه جالب حالا حتما بابات وضعش خوبه که هنوزم بهت پول میده چه عیبی داره ولی بهتره همسرتون هم کم کاری نک ...

اره درامد پدرم خیلی بیشتر ولی از طرفی چون روی شوهرم اجاره خونه و خرج خونه و خرج دکتر مادرش هست دلم نمیاد ازش بگیرم 

چون کارشم جوریه که مثلا ممکنه دوماه کار نکنه اون موقعه ها حتی خرید خونه ام به بابام میگم

وکیل 💜 کاربر قدیمی 💜دانشجوی دکتراحقوق جزاوجرم شناسی  تو چالش حرف ناشناسم شرکت کن ایدیتو بگو اگه جوابت خصوصی بود دایرکت جوابتو بدم       
کاش این دوره تموم شه بدترین دوره ازدواج نامزدی که بلاتکلیفی😑

تموم میشه همون طور که دوران کنکور هم تموم میشه .

این چطور خلیفه مسلمینی هست که دست رو زن بلند میکنه در حالی که پست ترین ادما هم از این کار بیزارند!!!! بر دشمن علی مرتضی لعنت🤲
2825
2823
2791
2779
2792