2777
2789
عنوان

نازایی

83 بازدید | 8 پست

سلام اگر کسی مشکل ذخیره تخمدان ضعیف داشته.تیرویید داشته یا پولیپ و پریود نامنظم و...کلا هرچی با اصلاح سبک خوب شده و باردار شده به من بگه.پول ندارم برم پکیج اصلاح سبک بخرم🤦ایشالا هرچی از خدا میخواید بهتون بده.

ذخیره تخمدانم خیلی پایین بود دیابت هم دارم‌.فوق تخصص گفت کلا باردار نمیشم حتما باید کاشت کنم.ولی ولی ...

میشه دقیق توضیح بدید .منم همون کار رو کنم که باردار بشم دوباره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند تا سوال قبلش جواب بدین پریود شما خیلی کمه؟و دوره هاتون چند روزه اس؟و منظم هستین یا نامنظم.؟

پریودم نا منظم.یعنی زودتر از موعد میشم.بعضی وقتا سه چهار روز بعضی وقتا یک هفته بعضی اوقات که خیلی کم پیش میاد سر وقت.کلا هفت روزه ام.خونریزیم شدید بود با مصرف دارو بهتر شد.

مشکل تیرویید هم دارم 

پریودم نا منظم.یعنی زودتر از موعد میشم.بعضی وقتا سه چهار روز بعضی وقتا یک هفته بعضی اوقات که خیلی کم ...

وقتی پریود میشی یعنی تخمک داری و خیلی هم قوی هستن پس تخمدان ضعیف و بذار کنار.کسی که تخمک نداشته باشه پریود نمیشه.من پیش یه مامای خانگی رفتم دارو داد ماه چهارم باردار شدم برا دومی هم نرفتم پیشش بعد از یک ماه دوباره باردار شدم بعد اقدام.الان دوتا بچه سالم خدا بهم داده.

وقتی پریود میشی یعنی تخمک داری و خیلی هم قوی هستن پس تخمدان ضعیف و بذار کنار.کسی که تخمک نداشته باشه ...

خب الان من باید چیکار کنم.چه دارویی.دلم بچه میخواد.بچم تنهاست .همش میگه برام نی نی بیار