سلام اگر کسی مشکل ذخیره تخمدان ضعیف داشته.تیرویید داشته یا پولیپ و پریود نامنظم و...کلا هرچی با اصلاح سبک خوب شده و باردار شده به من بگه.پول ندارم برم پکیج اصلاح سبک بخرم🤦ایشالا هرچی از خدا میخواید بهتون بده.
ذخیره تخمدانم خیلی پایین بود دیابت هم دارم.فوق تخصص گفت کلا باردار نمیشم حتما باید کاشت کنم.ولی ولی ولی .الان دوتا تاج سر خدا بهم داده کاملا طبیعی.البته یازده تا هم فیبروم هم دارم.
چند تا سوال قبلش جواب بدین پریود شما خیلی کمه؟و دوره هاتون چند روزه اس؟و منظم هستین یا نامنظم.؟
پریودم نا منظم.یعنی زودتر از موعد میشم.بعضی وقتا سه چهار روز بعضی وقتا یک هفته بعضی اوقات که خیلی کم پیش میاد سر وقت.کلا هفت روزه ام.خونریزیم شدید بود با مصرف دارو بهتر شد.
پریودم نا منظم.یعنی زودتر از موعد میشم.بعضی وقتا سه چهار روز بعضی وقتا یک هفته بعضی اوقات که خیلی کم ...
وقتی پریود میشی یعنی تخمک داری و خیلی هم قوی هستن پس تخمدان ضعیف و بذار کنار.کسی که تخمک نداشته باشه پریود نمیشه.من پیش یه مامای خانگی رفتم دارو داد ماه چهارم باردار شدم برا دومی هم نرفتم پیشش بعد از یک ماه دوباره باردار شدم بعد اقدام.الان دوتا بچه سالم خدا بهم داده.