2777
2789
عنوان

کاش بشه برای مامانم کاری کنم

285 بازدید | 23 پست

بابام چندسالیه خیلی افراطی به دین و این چیزا چسبیده،دیگه مثل قبلا با مامانم وقت نمیگذرونه کل روز در حال ذکر گفتن و این چیزاس همش به مامانم میگه حرف نزن، غذاتو بخور پاشو برو، کار خودتو بکن به من کاری نداشته باش من حواسم پرت میشه

مامانم خیلی تنهاس خیلی زیاد همینا باعث شده خیلی عصبی شه

همش دعوان و قهرن، ماه گذشته فکر کنم یه هفته هم آشتی نبودن 

بابام تا قهر میکنه میره تو یه اتاق جدا همه چیشم جدا میکنه نه حرف میزنه نه هیچ علاقه ای به اشتی نشون میده اخرسر مامانم بخاطر منوخواهرم که میایم خونشون یا بخاطر خرید خونه مجبور میشه خودش پیشقدم شه

تازگیا هم مامان بزرگمو (مامان بابام) اورده خونه که مامانم ازش نگهداری کنه(باید پوشک شه)، مامانم مثله پروانه دورش میچرخه انقد ترتمیزش میکنه که هرکی میاد دیدنش کیف میکنه ولی خب همیشه رو تمیزی حساس بوده 

حالا که ظرفاشو جدا کرده یا اضافه غذاشو میذاره کنار بابام بهش برمیخوره امروز تا خواست بقیه غذاشو کنار بذاره بابام کلشو پرت کرد رو فرش 🥲🥲

کلی هم داد و بیداد کرد

از طرفی من به مادرشوهرم قول دادم فردا ناهار با شوهرمو مامانم بریم خونشون حالا بابام میگه حق نداره بره 😞😞😞

دلم آتیشه براش من تا یکی دوماه دیگه خونم جا به جا میشه دیگه نزدیکش نیستم که مرتب بیام پیشش

دلم میخواد براش یکاری کنم نمیدونم 

همشم دارم جلو شوهرم ابروداری میکنم🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابات مشکل روحی داره...بهش میگفتی مسلمون بیشتر از ۳ روز قهر کنه دیگه مسلمون حساب نمیشه

بخدا یکی از دلایلی که من از دین زده شدم همین رفتارا بود 

خدا حق زن و بچه رو حلال نمیکنه اینجور نماز و دعایی قبول نیست وقتی زنت ناراضیه

یه کتاب خوب که دینی باشه درممورد رفتار با همسر

به دستش برسون

حالا یه جوری که موصع نگیره و بخونش واقعا

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

امان از دست این مردا هر چی سنشون بالاتر بره ناجور تر و غیر قابل تحمل تر میشن بابات باید پای مادرتو ببوسه ک مادرشو نگه میداره ولی مردا کلن بد عنقن بهش تذکر بده بگو اون ذکری ک میگی هیچ فایده و ثوابی نداره وقتی باعث رنجش کسی میشی 

خدای مهربونم تودلیمو صحیح وسالم بهم برسون🙏🙏
چه نمازی می خونه پدرت پس بگو از خدا بترسه 

اصلا اینطوری نبود قبلا میخوند مثل همه 

نمیگم زندگیشون گل و بلبل بود ولی انقد به مامانم توجه میکرد که نگو

بعد از بازنشستگیش زد تو کار خدا و پیغمبر انقد افراطی شده که اگه هرمخالفتی باهاش کنیم میگه شما از خدا بدتون میاد

از اون طرف عبادتاش به باد فنا می‌ره  کسی که مومنه باید زنش ازش راضی باشه

دقیقا🥲

خیلی نگران مامانمم من الان مدام پیششم

طبقه پایینشون زندگی میکنیم

ولی بعد ک برم دلم همش اینجاست

یه کتاب خوب که دینی باشه درممورد رفتار با همسر به دستش برسون حالا یه جوری که موصع نگیره و بخونش وا ...

اره اینم خوبه امتحانش میکنم عزیزم

تو فکر بودم با یکی حرف بزنم که باهاش صحبت کنه ولی هرچی فکر میکنم کسی نیس که مطمئن باشم حرفمو پخش نکنه نمیخوام بعد این همه سال ابروشون تو خونواده بره

امان از دست این مردا هر چی سنشون بالاتر بره ناجور تر و غیر قابل تحمل تر میشن بابات باید پای مادرتو ب ...

دقیقاا

انگار هرچی میره جلوتر بجای قدردانی دوقورت و نیمشون باقیه

گذاشتم یکم اروم شه شب باهاش حرف بزنم