2821
2789
عنوان

درسام 🤦‍♂️

224 بازدید | 16 پست

سلام من دهمم تجربی هستم خیلی دارم خراب میکنم معدل نوبت اولم شد تقربیا ۱۷ یک موضوع بد خوندنی هام بد شده از یادم میره باید چیکار کرد ؟ اگه کسی هست کمک کنه ممنون میشم 

اشکال نداره سعی کن تمرکزت رو بذار روی امتحانات پایانی از الآنم بخون 

معدل خییییلی مهمه قطعا کنکورت معدل سه سال تاثیر قطعی داره 

مرور مرور مرور تو فواصل منظم

سعی کن کد گذاری کنی خلاصه نویسی کنی ک فراموش نکنی 

بعضی آدما میان تو زندگیتون تا شما رو تنها تر کنن گاهی پایان یک امید آغاز یک شخصیت جدیده

اشکال نداره سعی کن تمرکزت رو بذار روی امتحانات پایانی از الآنم بخون  معدل خییییلی مهمه قطعا کن ...

آره میدونم ولی به هر در میزنم نمیشه منبع برای ریاضی میدونی معرفی کنی ؟ به غیر از کتاب باشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سعی کن مفهومی بخونی مثلاً دروسی مثل زیست رو وقتی میخونی شکل هاشو تصور کن تو ذهنت.یک روش یادت میدم عالیه من خودم تجربیم با این تفاوت که سه سال درسمو تموم کردم.خب داداشی به این صورت درس میخونن من اسمشو گذاشتم به صورت سه مرحله ای.بار اول درست رو فقط سرسری روخوانی می‌کنی مثل این که انگار روزنامه میخونی.تا ته درسی یا فصلی که میخوای بخونی دور اولت که تموم شد میری دور دوم این دفعه یواش و با یکم دقت به مطالب درست نگاه میکنی تا تهش که خوندی میری دور سوم این دفعه با دقت درست رو میخونی و کتابت و می‌بندی و ی کاغذ برمی‌داری هرچی تو درس فهمید ی روی کاغذ سوار می‌کنی اینجوری درست رو مفهومی میفهمی.و دروس تو ذهنت ماندگار میشه.

دانشجو
فیلم های آموزشی آریان حیدری خوبه واس ریاضی

آره لامصب یک ویدئو از تابع دهم داشت دیدم خیلی خوب بود ولی حیف برای امتحانات خرداد نیست بابک ساداته 

سعی کن مفهومی بخونی مثلاً دروسی مثل زیست رو وقتی میخونی شکل هاشو تصور کن تو ذهنت.یک روش یادت میدم عا ...

عه آره اینکار من برای فیزیک میکنم فیزیک خوبه ولی روش اول ندارم برای همه درسام انجام بدم خیلی خوب میشه 

آره لامصب یک ویدئو از تابع دهم داشت دیدم خیلی خوب بود ولی حیف برای امتحانات خرداد نیست بابک ساداته&n ...

خب چقدر واس هر کلاس درس میگیرن ؟ از تو چقدر گرفتن؟ من فیلم های آموزشی هر درسی رو از گوگل سرچ میزنم.

دانشجو
عه آره اینکار من برای فیزیک میکنم فیزیک خوبه ولی روش اول ندارم برای همه درسام انجام بدم خیلی خوب میش ...

با این روشی که من گفتم برای تمام دروسی که حفظی هستن عالیه  مباحث فرمولی رو باید فقط تمرین کرد و ازش سوالات مختلف حل کرد تا طرفند مسائل بیاد دستت.

دانشجو
خب چقدر واس هر کلاس درس میگیرن ؟ از تو چقدر گرفتن؟ من فیلم های آموزشی هر درسی رو از گوگل سرچ میزنم.

نمیدونم هنوز نخریدم ازشون فقط یکی شو داخل گوگل پیدا کردم 

اهان پس بزن تو گوگل وقتی پول نداری چرا خرج می‌کنی مفت

زدم نبود بعدم من بیشتر فیلم های گوگل رو میبینم ولی به سطح معلم من نمیرسه همه فیلم ها رو دیدم 

زدم نبود بعدم من بیشتر فیلم های گوگل رو میبینم ولی به سطح معلم من نمیرسه همه فیلم ها رو دیدم 

آهان .پس اگه معلمت خوب درس میده بشین خوب تدریسش رو گوش بده همونجا یاد بگیر خب.

دانشجو
2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز