سلام من دهمم تجربی هستم خیلی دارم خراب میکنم معدل نوبت اولم شد تقربیا ۱۷ یک موضوع بد خوندنی هام بد شده از یادم میره باید چیکار کرد ؟ اگه کسی هست کمک کنه ممنون میشم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سعی کن مفهومی بخونی مثلاً دروسی مثل زیست رو وقتی میخونی شکل هاشو تصور کن تو ذهنت.یک روش یادت میدم عالیه من خودم تجربیم با این تفاوت که سه سال درسمو تموم کردم.خب داداشی به این صورت درس میخونن من اسمشو گذاشتم به صورت سه مرحله ای.بار اول درست رو فقط سرسری روخوانی میکنی مثل این که انگار روزنامه میخونی.تا ته درسی یا فصلی که میخوای بخونی دور اولت که تموم شد میری دور دوم این دفعه یواش و با یکم دقت به مطالب درست نگاه میکنی تا تهش که خوندی میری دور سوم این دفعه با دقت درست رو میخونی و کتابت و میبندی و ی کاغذ برمیداری هرچی تو درس فهمید ی روی کاغذ سوار میکنی اینجوری درست رو مفهومی میفهمی.و دروس تو ذهنت ماندگار میشه.