2777
2789
عنوان

پول گرفتن از مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1791 بازدید | 44 پست
تا اینکه دیروز پدر شوهرم سر خود چون دخذرم صرفه می‌کرد سرما خورده بود رفته بود براش درروی گیاهی گرفته ...

یه شربت چقدر پولشه مگه. فکر کردم میلیونی طلب داری

در کل کار خوبی کردی ،بزار بدونن قرض میگیرن باید پس بدن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا اینکه دیروز پدر شوهرم سر خود چون دخذرم صرفه می‌کرد سرما خورده بود رفته بود براش درروی گیاهی گرفته ...

خوب روت شده بری بگی واقعا 

شوهرمن براشون یه شیشه عسل خوب ۲کیلویی گرفت اصلا ب رو خودشونم نیوردن و کلی چیزای دیگه ک گفتن فلا چیز بگیرین پولش میدیم و ندادن

ولی اگ یه چیز برا ما بخرن 

فوری شماره کارت میفرستن

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

وای چقدر با هم تعارف ندارین.

سریع از هم پولتون رو میگیرین.

ما چند میلیونم باشه خجالت میکشیم.

پدرشوهرتم چه سریع پول دارو گرفته😶

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
یه شربت چقدر پولشه مگه. فکر کردم میلیونی طلب داری در کل کار خوبی کردی ،بزار بدونن قرض میگیرن باید پ ...

نه میلیونی نبود ولی خودشون ی خصلتی دارن نمی‌ذارن آدم هزاری بهشون بدهکار باشه پارسال 500 تومن ب برادر شوهرم بدهکار بودیم خود برادر شوهرم حرفی نمیزد مادر شوهرم 3 بارگغ پولشو بدید دستش تنگه

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه
وای چقدر با هم تعرف ندارین. سریع از هم پولتون رو میگیرین. ما چند میلیونم باشه خجالت میکشیم. پدرشو ...

همین تعارفای الکی پدرمونو در اورده.طرف خاله شوهرش اومده خونش  تا آخر اسفند که مادرشوهرش برگرده میگه اگر بگم مادر شوهرم از مسافرت بیاد شر میشه و نمونه زیاده 

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

وای چقدر با هم تعارف ندارین. سریع از هم پولتون رو میگیرین. ما چند میلیونم باشه خجالت میکشیم. پدرش ...

خب درستش همینه بخدا... شما ازت سواستفاده نشده تا حالا.. شوهرت و نبینی ، روزی ۱۲ ساعت سرکار باشه.. سرشب از خستگی خوابش ببره، بعد کی بخوره؟! مادرشوهر و پدرشوهر

همین تعارفای الکی پدرمونو در اورده.طرف خاله شوهرش اومده خونش  تا آخر اسفند که مادرشوهرش برگرده ...

واه.

من تو این چیزا تعارف ندارم ولی توی پول قرض دادن دارم

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
وای چقدر با هم تعارف ندارین. سریع از هم پولتون رو میگیرین. ما چند میلیونم باشه خجالت میکشیم. پدرش ...

منم برا همبن لجم گرفت وگرنه خودمم هرگز نمیخوام قرضمو.

من فک کردم‌ برا قرضشون گرفته بد دیدم دوساعت نشده پولو گرفت از شوهرم گفتم منم بگیرم

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه