2777
2789
عنوان

پول گرفتن از مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1791 بازدید | 44 پست
خب درستش همینه بخدا... شما ازت سواستفاده نشده تا حالا.. شوهرت و نبینی ، روزی ۱۲ ساعت سرکار باشه.. سر ...

منم الان همین شرایطم.

چون شریکیم.

ولی چون درآمدش خوبه برام مهم نیست به اونا بیشتر برسه

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
وای چقدر با هم تعرف ندارین. سریع از هم پولتون رو میگیرین. ما چند میلیونم باشه خجالت میکشیم. پدرشو ...

این تعارف و اینا فقط تو کشور ما تو بورسه متأسفانه.

زن دایی یکی از همکارام مال اونوره ، تعارف و اینارو اصلا نمیدونن چیه.

اومده بودن ایران ، یکی از فامیلای نزدیکشون، ی تیکه طلای کوچیک و ظریف خریده بود ، خانومه وقتی دیدش ، گفت چقد زیباس ، اون فامیل بنده خدا هم ی تعارف زد ، خانومه هم برش داشت          

بعدم هیچ کی روش نمیشد بره ازش پس بگیره    

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                 من ♡مُعَلِّمی♡ را با جان،فارغ از افکار نان،بهر بهبود جهان،پذیرفتم.🦋🌸💞                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم الان همین شرایطم. چون شریکیم. ولی چون درآمدش خوبه برام مهم نیست به اونا بیشتر برسه

خدا بهتون بیشتر بده.. ولی خانواده شوهر من بهترین فرصت های مارو سوزوندن. من که راضی نیستم. همزمان با من مادرشوهرم جهیزیه میخواست. تلویزیون و یخچال و مبل گرفتن با حقوق شوهر من... بخدا این ظلمه

این تعارف و اینا فقط تو کشور ما تو بورسه متأسفانه. زن دایی یکی از همکارام مال اونوره ، تعارف و اینا ...

واااای🤣🤣🤣🤣🤣

قیافه اونی که تعارف زده دیدنیه

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
خدا بهتون بیشتر بده.. ولی خانواده شوهر من بهترین فرصت های مارو سوزوندن. من که راضی نیستم. همزمان با ...

خیلی سخته کههه.

تا میتونی وام بگیر .طلا قسطی و اینا تا پولی نمونه.

همش برنامه بریز برا همسرت .منم این کارو میکنم

واه. من تو این چیزا تعارف ندارم ولی توی پول قرض دادن دارم

همونم نباید داشته باشیم.پول مفت که نیست.طرف زحمت کشیده مگه یه هزاری از اونا میاد طرف ما.اگر چه من کلا دخالت نمیکنم ولی بارها بیرون خواهر همسرم به یه بهونه پول می‌گرفت دیگه به روش نمی‌ورد. حتما میگه پول داداشمه.خودش کارمنده .دیگه هر بار گفت میای بریم بیرون گفتم نه.حتی دختر خواهرش می‌گفت بریم بیرون خرید میکرد می‌گفت داری بدی بهت میدم دیدم چند بار تیغم میزنم به همسرم گفتم به مامانش گفت اونو.ولی مادرشم خودش وضعش خوبه هر چی بخره به روش نمیاره حتی تعارف کنه فلان چیزو خریدی چند شد.این غیر از خرید میوه و این چیزا هست منظورم.

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

واااای🤣🤣🤣🤣🤣 قیافه اونی که تعارف زده دیدنیه

بنده خدا هنگ بود کامل    

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                 من ♡مُعَلِّمی♡ را با جان،فارغ از افکار نان،بهر بهبود جهان،پذیرفتم.🦋🌸💞                            

همونم نباید داشته باشیم.پول مفت که نیست.طرف زحمت کشیده مگه یه هزاری از اونا میاد طرف ما.اگر چه من کل ...

عزیزم پس معلومه زخم خورده ای ازشون...

حق داری ولی اونا ضرر کردن که واسه یکم پول وجه خودشون رو خراب میکنن

عزیزم پس معلومه زخم خورده ای ازشون... حق داری ولی اونا ضرر کردن که واسه یکم پول وجه خودشون رو خراب ...

زخم خورده  شدید اینا که در حدی بود آدم میگه صدقه. تا پارسال داشتم بدهی کلاهبرداریاشونو میدادم.یه لحظه هم فکر نکردن حق الناسه.بعضی آدما راه دررو خوب بلدن برا پاک کردن بارگناهشون.پول ارزش نداره وقتی طرف فکر کنه از مال تو سهم داره طلبکار باشه  حرص داره.من خیلی عادیه برام که همسرم دوست داشته باشه برا مادرش کاری کنه ولی اون طلبکار بودن و ندیدن محبته زشته. وظیفه می‌دونه بی ارزشه براش

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

زخم خورده  شدید اینا که در حدی بود آدم میگه صدقه. تا پارسال داشتم بدهی کلاهبرداریاشونو میدادم.ی ...

آدمای بی ارزش حتی ارزش حرص خوردنم ندارن

نه کار بدی نکردی 

از وقتی این تایپک زدم مدت زمان زیادی میگذره. 

ولی خیلیا بهم گفتن کارا بد بوده و فلان خودمم پشیمون شدم. 

ولی الان با کارا و حرفایی کرده زده و انجام داده. میگم کار خوبی کردم 😁

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه
تا اینکه دیروز پدر شوهرم سر خود چون دخترم صرفه می‌کرد سرما خورده بود رفته بود براش درروی گیاهی گرفته ...

کارخوبی کردی، خوبی ب خونواده شوهر نیومده، دمت گرم،  ب درک ک بدش اومد 

❤️‍🩹