2777
2789
عنوان

خرید عید

| مشاهده متن کامل بحث + 3054 بازدید | 174 پست
اووو  قبول شدی؟؟ خب یکم میموندی پیش خانواده از فرداش درس میخوندی

اره پزشکی میخونم 

برنامه های بعد از عیدم خیلی فشرده بود اگه یه روز نمیخوندم تمام برنامم به هم میریخت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا کرایه ها بالاست،  پس انداز یا شغل دوم خیلی کمک میکنه ها  من الان پدرم کارمنده میخو ...

شغل دوم پول و سرمایه میخواد ک ما ندازیم ایشالله درست میشه

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔

بچه ها ان شاءالله همتون دلتون خوش باشه جیبتون پر پول و زندگیاتون پر برکت واستون ایه الکرسی میخونم از ته دل دوستون دارم و دلم میخواد شاد باشین و زندگیاتون عالی و درجه یک باشه 😘

مامان دو تا پسر خوشگل😍😍یکی آسمونی😭😭😭یکی زمینی 🥰😍🤩😘
شغل دوم پول و سرمایه میخواد ک ما ندازیم ایشالله درست میشه

ما هم خواهر نداریم وام داریم میگیریم اره منم دلم روشنه وضع مملکت درست میشه بلاخره🤍

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

خدا به دادتون برسه چقدر سخته

خیلییی سخته دلم میخواد ی تیشرت نو بخرم تنم کنم بخدا اما..

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔
ما هم خواهر نداریم وام داریم میگیریم اره منم دلم روشنه وضع مملکت درست میشه بلاخره🤍

ایشالله خدا ب هممون بده

اگ دوس داری عکسارو بزار

فقط عکس کتم تو گوشی هست تن خور وجنسش خیلی خوبه،شلوار وشال مشکی هم خریدم براش،کیف وکفش مناسبش هم داشتم دیگه نخریدم،نظرتونو بگید بهم

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
حالا باید به شوهرم نشون بدم شب اصله کاری اونه اگه نزاره بپوشم نمیگیرم  یه عالمه مانتو شلوار دا ...

عزیزم با این گرونی بهتره خرید هوشمندانه بکنید چیزی رو بخرید که همیشه بشه بپوشید وباهاش راحتید

اره پزشکی میخونم  برنامه های بعد از عیدم خیلی فشرده بود اگه یه روز نمیخوندم تمام برنامم به هم ...

او پس خوبه 

ارزششو داشت 

من تازه دوروزه رسوندم به هفت ساعت 

از این پاییین تر نمیزارم بیاد 

دعا کن منم قبول بشم پزشکی دوس دارم

عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍                                      خواهانِ برابری، صلح و امینت...                                                                                           •🇮🇷•