2777
2789
عنوان

خرید عید

| مشاهده متن کامل بحث + 3056 بازدید | 174 پست
بچه ها ان شاءالله همتون دلتون خوش باشه جیبتون پر پول و زندگیاتون پر برکت واستون ایه الکرسی میخونم از ...

مرسی عزیزممم برای دعای قشنگت 

چه دل مهربونی داری شما

عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍                                      خواهانِ برابری، صلح و امینت...                                                                                           •🇮🇷•

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوش ب حالت من از اینه دوس داشتم شوهرم یکی انتخاب کرد ب نظرش احترام گذاشتم خریدم مونده رو دستم اصن خو ...

خب یه جفت کالج قیمت مناسب پیدا کن واسه فعلنت 

یه روز خوب میاد❤️
فقط عکس کتم تو گوشی هست تن خور وجنسش خیلی خوبه،شلوار وشال مشکی هم خریدم براش،کیف وکفش مناسبش هم داشت ...

خیلی قشنگه مبارک باشه عزیزم

عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍                                      خواهانِ برابری، صلح و امینت...                                                                                           •🇮🇷•
ایشالله خدا ب هممون بده

انشاالله❤️

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، از آن به که کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

یه شلوار پارچه ای دمپا دارم و یه شلوار راسته قد 90 نمیدونم کدوم بپوشم با هردوش قشنگ بود تو پام 

شوار راسته بهش بیشتر میاد بنظرم

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز