2821
2789
عنوان

قرص فشار

690 بازدید | 9 پست

سلام دوستان, 

خودتون یا کسی از اطرافیاتون هست که قرص فشار بخورن ؟ 

شوهرم فشارش بالاس رفتیم دکتر بدون اینکه بررسی کنه دو نوع قرص فشار داد بهش. قرص والزارتان و فروزماید رو داده که هر روز بخوره.

الان توی اینترنت میخوندم نوشته بود فروزماید منسوخ شده و دیگه کمتر توصیه میشه. نمیدونم به نظرتون یه دکتر دیگه بریم که تغییرش بده ؟ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همون لوزارتان رو بخوره کافیه

مشخصه شما اطلاعاتتون خوبه . 

آخه دکتر آنلاین هم نوبت گرفتم و مشاروه بهم داد اونم گفت همون لوزارتان کافیه و نیازی به فروزماید نیست. 

میتونم بپرسم شما بر چه اساسی اون توصیه رو بهم کردید ؟ منم دوست دارم اطلاعاتم رو توی زمینه فشار بالا ببرم 

نه وصل نکرد واسش. 

پیش دکتر قلب رفتید؟

خب دکتر اگه وارد باشه هولتر نصب میکنه ۲۴ ساعت موقع خواب و بیداری چک میشه 

بعدم دکتر من میگه فشار تو مطب اصلا معیار نیست بخاطر جو و استرسی که به بینار وارد میشه

خودتون تو خونه میگیرید؟ چنده؟ 

دکتر دیگه ای حتما برید 

متخصص قلب

من باردارم چتد روز پیش اتفاقا برای مونیتور فشارم هولتر نصب کردن برام 

مشخصه شما اطلاعاتتون خوبه .  آخه دکتر آنلاین هم نوبت گرفتم و مشاروه بهم داد اونم گفت همون لوزا ...

عزیزم همه ما فشار داریم من خودم باردارم فشارم بالاست با همون لوزارتان کنترل میشه اگر نشد باید کاپتوپریل بخوره پیش متخصص قلب هم مشاوره ببرش

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز