2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی از خودم بدم اومده

279 بازدید | 15 پست

عروسی‌داداشم موقع ورود عروس و داماد همش صداو میزدن چرا نمیای جلوی در تالار

مجبور شدم مامتو و شال پوشیدم رفتم تا دم در ولی وقت نشد شلوار بپوشم با ساپورت‌رنگ‌پا بودم ولی ضخیم بود اما از یکم‌دورتر انگار ساپورت‌پات نبود و پاهات مشخصه😢

چندتا آقا دم در بودن که‌دیدم به پاهام نگاه گردن

از اونروز حالم از هم خودم به هم میخوره

یعنی چه فکرایی کردن در موردم 

کاش اصلا نمیرفتم فوقش ازم کینه میگرفتن منم توضیح میدادم علت این بود

کت وشلوار،وست وشومیز،ست خونگی،کت وسارافون،ست خونگی،لباس مجلسی 

باقیمت مناسب دوست عزیز

اینم لینکش

https://eitaa.com/joinchat/2542731571C7276f36651https://eitaa.com/joinchat/2542731571C7276f36651

دوستم اگه لینک آبی نمیشه کپی کن گوگل میاره

اوه بابا همیشه ما زنا در معرض این چیزاییم. نمیشه به همش فکر کرد که

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی از گناهش ناراحتی؟ 

توبه کن و قول بده هیچ وقت دیگه تکرار نشه

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 

يعني چون يه نفر ديگه نتونسته جلوي چشمش رو بگيره شما از خودت بدت اومده ؟! اونا بايد از خودشون متنفر شن كه اينقدر چشم چرون هستن ، يه مرد درست حسابي و جنتلمن اختيار نگاهش رو داره اونا معلومه از اين دو زاري ها بودن ، شما هم خارج از شان خانواده رفتار نكردي كه ناراحت باشي