2777
2789
عنوان

چه خوراکی هایی برای یبوست خیلی خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 27198 بازدید | 59 پست
خواهش ميكنم عزيزدلم خوب شدي حتمن خبرم كن تو فكرتم 

قربونت ممنونم ❤️

تست روده دادم دیروز 

گفت تنبلی روده گرفتی و میکروب توی روده ت 

دارو داد  ،دیروز شکمم کار کرد ولی شکمم ورم داره 

خیلی ناراحتم که تنبلی روده گرفتم تقصیر این رژیم تاپیک بامداد خمار که خام گیاهخواری یه روز توش داشت باید میگفت کسی ک معده ش حساسه نباید خام مصرف کنه 

رژیم‌های مسخره مریض کننده س گوش ندین خام گیاهخواری نخورین اونایی که معده  و روده حساس دارن من مریض شدم تقصیر خودم بود اعتماد کردم  خدا نگذره ازشون   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام گلم اره بايد اطلاع ميداد الان بهتري اوكي هستي 

اره عزیزم بهترم خدا روشکر 

عصبی که بشم معدم درد میگیره سعی میکنم حرف های اطرافیام محل ندم ک عصبیم کنه

رژیم‌های مسخره مریض کننده س گوش ندین خام گیاهخواری نخورین اونایی که معده  و روده حساس دارن من مریض شدم تقصیر خودم بود اعتماد کردم  خدا نگذره ازشون   
هيچ چيز بهتر از سلامتي خودت نيست ول كن بقيه رو فدات شم 

❤️❤️❤️

خوشحالم كه بهتر شدي 

مرسی عزیزم 😘

من دو هفته هست با دو‌سه هفته نمیترکه؟ روده هام پر پره انگار حامله ‌م حس حاملگی دارم از بس شکمم پره ...

فقط مگر اینکه خدا بداد ادمهایی که یبوست مزمن دارند برسه ، من داغونم ، هر بیست و پنج روز یکبار ، گلاب به روتون ، خیلی ببخشید ، برای دستشویی بزرگ میرم دستشویی ، وای وای وای ، فریاد میکشم داد میزنم ، خیلی در عذابم ، هرچی هم هرکی گفت بخور یا خود دکتر گفت بخور ، همه رو خوردم ، ولی همچنان در عذابم ، وقتی بعد از بیست و پنج روز میرم دستشویی ، تپش قلبم به شدت میره بالا که قشنگ حسش میکنم ، نفسم به شماره میوفته ، تنگی نفس شدید میگیرم فقط پشت سر هم میگم یا الله بدادم برس ، صورتم و کل بدنم خیس عرق زیاد میشه ،، خدایا خودت بدادم برس ، یاالله ، ذره‌ای شک ندارم ، که یبوست روزی منو خواهد کشت ، اصلا شک ندارم ، خدایا خودت میدونی چی دارم میگم چون تو شاهد همه لحظه به لحظه زندگی همه انسانها هستی ، خداوند همه بیماران را شفا عنایت بفرماید ان‌شالله

خدایاتنهاکسم‌تویی بی‌کسم‌نکن ، تنهاپناهم‌تویی‌بی‌پناهم‌نکن ، تنها‌امیدم‌تویی‌ناامیدم‌نکن

فقط مگر اینکه خدا بداد ادمهایی که یبوست مزمن دارند برسه ، من داغونم ، هر بیست و پنج روز یکبار ، گلاب ...

سلام عزیزم من ۹ ساله یبوست مزمن دارم خیلی راهها رفتم هیچی به هیچی مجردم هستم باورت میشه اینقد عذاب میکشم بخاطر یبوست خواستگار دارم با ۳۷ سال سن نمیتونم ازدواج کنم میگم برم خونه شوهر با این حال چیکار کنم

فقط مگر اینکه خدا بداد ادمهایی که یبوست مزمن دارند برسه ، من داغونم ، هر بیست و پنج روز یکبار ، گلاب ...

اب زیاد بخورین میوه پوره کنید هویج لبو سیب کیوی  کاهو کلم . هر میوه ای  اینا باعث پاکسازی مجاری شما میشه 

میگن هر وقت یبوست گرفتی با سرنگ یکم آب بفرستی داخل مقعد بعد دست بزاری اب نیاد بیرون بعد بلند شی یکم راه بری بعدش نرم میشه خواستی امتحان کن