2777
2789
عنوان

چه خوراکی هایی برای یبوست خیلی خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 27189 بازدید | 59 پست
من دو هفته هست با دو‌سه هفته نمیترکه؟   روده هام پر پره انگار حامله ‌م حس حاملگی دارم از ...

نه با دو سه روز نه بعد اگه دفع نكني ميري بيمارستان بي حست ميكنن گلاب به روت با لوله مدفوع رو درميارن اين شربت سي ان جي رو بگير بخور با اب انجير خوب ميشي سعي كن بيشتر داروهاي گياهي بخوري 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اقا اگر میخوای پرز معده ت اوکی بشه و یبوستت دایمی رفع بشه فقط و فقط هر مدلی ک میتونی کدو سبز بخور 

تو سالاد شیرازی مثل خیار ریز میکردم 

کوکو درست میکردم 

تو خوراک مثل بادمجون سرخ میکردم 

اصلا تضمینی!!!

باید ببینی کدومش روی شما تاثیر داره

من خودم اسفناج که میخورم عالیه

مادرشوهرم تا شیر میخوره گلاب به روتون اسهال میشه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

دکتر ، طب سنتی ، خاکشیر ، آلو ، روغن زیتون و ... هر چیزی رو بگی امتحان کردم و موقت جواب داده امااااااا تنها چیزی که برای من قطعی جواب میده نارنگی هست   ،  روزی نیم کیلو مصرف میکنم   ، خدارو شکر دو ماهه یبوستم برطرف شده...‌‌‌‌‌‌‌‌از الان  غصه م گرفته که فصلش داره تموم میشه   

سلام عزیزم 

همه ی اینایی ک دوستان گفتن خوبه

اما چن تا نکته بگم 

🥝الان ک فصل کیوی هست

تا میتونی بخر و بخور

☕🥛🍺آب و مایعات زیاد بخور

از همه ی اینا مهمتر🎗 خاکشیره🎗

صبح قبل از ناشتا

یه قاشق بریز ته لیوان آب

یه رب بمونه..بعد بخور ..یه لیوانم آب روش بخور

خاکشیرو حتما امتحان کن

راه نجات من بود بعد از دو سال

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍
انجیر خیس خورده خاکشیر با اب گرم  شیاف استامینوفن استفاده کن

شیاف استامینوفن یا شیاف برای یبوست؟

رژیم‌های مسخره مریض کننده س گوش ندین خام گیاهخواری نخورین اونایی که معده  و روده حساس دارن من مریض شدم تقصیر خودم بود اعتماد کردم  خدا نگذره ازشون   
اره اون بنده خدا فشار بهش اومد الان يكم در حد چند سانت از روده اشو بريدن اينارو نگفتم بترسي گفتم حوا ...

مرسی عزیزم انجامشون میدم حتما  🌹🌹 

رژیم‌های مسخره مریض کننده س گوش ندین خام گیاهخواری نخورین اونایی که معده  و روده حساس دارن من مریض شدم تقصیر خودم بود اعتماد کردم  خدا نگذره ازشون