2777
2789
عنوان

چه خوراکی هایی برای یبوست خیلی خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 27136 بازدید | 59 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انجیر خیس شده با گلاب معجزه میکنه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

خاکشیر ناشتا با آب جوش بذار یکم بمونه ولرم که شد بخور عالیه

روغن زیتون و خود زیتون هم خوبه

انجیر خیس کن تو آب جوش فرداش بخور باید قشنگ عصارش در بیاد انجیرارو دوبار مبتونی عصارشو بگیری بعد دیگه خود انجیر خواستی بخور نخواستی هم بریز دور..

شما چون رژیمی یبوست داری چیزای سرد مثل آلو و کیوی و میوه سبزی به دردت نمیخوره

اینایی که گفتم بهتره برات یه مدت بخور بهتر میشی

دمنوش گل محمدی

پره ی زردآلو که تو آب خیس خورده باشه(قیسی)

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
روغن زیتون ناشتا یک قاشق معجزه است

تا چه مدت؟ معده اینطوری هلاک نمیشه؟

آقا هستم... اما چرا اینجام؟ آقا میخوام رُمان و ترانه بنویسم. باید اینجا به مکالمه ها و چت ها دقت کنم. خیلی خیلی واسم مهمه. پیج ترانه من تو اینستا: hamid.davit

کاهو عالیه یبوست داری سعی کن غذاهایی مثل سوپ اش سالاد از این چیزا بخوری بعد انجیر رو آب جوش بریز روش یه شب تا صبح بذار بمونه بعد آب انجیر رو بخور عالیه عالی شربت سی ان جی ار داروخونه بگیر اوکی اوکی میشی یبوست شاید بنظر خیلی بد نباشه بگی چیزی نیس که  اما بهش رسیدگی نکنی به مرور زمان باعث بواسیر میشه خیلی شدید تر بشه امکان ترکیدن روده هم هست 

کاهو عالیه یبوست داری سعی کن غذاهایی مثل سوپ اش سالاد از این چیزا بخوری بعد انجیر رو آب جوش بریز روش ...

وای مثلا چه مدت باشه روده میترکه 

رژیم‌های مسخره مریض کننده س گوش ندین خام گیاهخواری نخورین اونایی که معده  و روده حساس دارن من مریض شدم تقصیر خودم بود اعتماد کردم  خدا نگذره ازشون   
مدت طولانی 2\3سال دیدم که میگم 

من دو هفته هست با دو‌سه هفته نمیترکه؟  

روده هام پر پره انگار حامله ‌م حس حاملگی دارم از بس شکمم پره دفع کامل ندارم سفت و سخت هم نیس 

دکتر گفت به مرور سفت هم میشه خیلی افتضاح و آسیب دیدن بر اثر رژیم  چون یه روز خام گیاهخواری کردم خام خوب نیس برام نمیدونستم 

دارو نوشت گفت تا دوروز اگه خوب نشدی تست روده بده ولی تست روده امروز میرم میدم بهتره گفت بهتره تست بدی 

دعا کنید چیز مهمی نباشه  

رژیم‌های مسخره مریض کننده س گوش ندین خام گیاهخواری نخورین اونایی که معده  و روده حساس دارن من مریض شدم تقصیر خودم بود اعتماد کردم  خدا نگذره ازشون   
مدت طولانی 2\3سال دیدم که میگم 

بعد چی شد وقتی روده ش ترکید؟😥😓