2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کدوم شهری ؟

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

بهترین عملی که برای پر کردن سینه ها مناسبه همین پروتز سینه هستش 

عالیه عزیزم 

یه کوچولو جای بخیه میمونه که اونم زیر سینه است و خیلی نازکه 

دکتر من ناهید نفیسی بودن که تو ایران یک هستن

بهترین عملی که برای پر کردن سینه ها مناسبه همین پروتز سینه هستش  عالیه عزیزم  یه کوچولو ...

عزیزم کجا عمل کردی؟

به تازگی؟عمل کوچیک کردن سینه رو هم انجام میده یا اون متخصص جدا میخواد؟!

درد و خارش بنظرم طبیعی روزهای اول چون خواهر منم پروتز سینه که انجام داده بود تا یه هفته اول درد و کمی خارش داشت. پیش دکترش آقای دکتر کامران خواجوی رفت گفت طبیعی بعد از یه هفته هم دیگه مشکلی نداشت. اما توصیه می کنم به هیچ عنوان جای زخمشو نخارونه و حتما محل زخم شو خشک و تمیز باشه. 

من خودم پروتز سینه انجام دادم پیش دکتر ابوالفضل عباس زاده و خیلی راضی بودم و مشکل خاصی هم نداشتم بعدش فقط یه مقدار درد و ورم داشتم که اونم بعد چند وقت خوب شد ولی از دکترم خیلی راضی بودم