2777
2789
رابطه زياد والا نه ولى يك روز در ميون هست با تجويز دكتر حلوا و خرما و زنجبيل و اينارو هرروز ميخورم& ...

امیدت رو از دست نده بیاید بشیم یه گروه با هم اقدام کنیم و تبادل نظر 

دکتر به من اوابووست داده و عصاره زنجبیل و ژل رویال و کیو تن و یه عسل که عطاری خاصی میده هم من و هم شوهرم به شوهرم هم ال کارنتین و مولتی و کیوتن داده فعلا

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خانواده شوهرم همینجورن ولی شوهرم میگه هرچی شد شکرش دیگه نمیدونم ب زبون‌میگه یا واقعی.تازشم من بد ...

شوهر منم تک پسره خانوادش وقتی فهمیدن نیومدن منو ‌‌‌‌‌‌‌ببینن

خو خواهر اینارو جمع‌میکردی آی وی اف میکردی

اصلا نميدونم از كجا شروع كنم براى اى وى اف

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد
امیدت رو از دست نده بیاید بشیم یه گروه با هم اقدام کنیم و تبادل نظر  دکتر به من اوابووست داده ...

گروه بزن تلگرام لينك بده 

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد

ای وای چه آدم هایی.... دختر و پسر مگه داره تازه من میگم دختر  مهربونتر ومحرم تر و وفادار تره... 

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤

ن من اتفاقا ذوقم کردن ولی خب معلومه ک پسر پرستن بخاطر دل شوهرم اینجور دورمن چونکه صوهرم خیلی دوسم داره اونام مجبورن دوس داشته باشن

امیدت رو از دست نده بیاید بشیم یه گروه با هم اقدام کنیم و تبادل نظر  دکتر به من اوابووست داده ...

ميدونى بديش چيه؟ شوهرم اصرار به پسر داره و خودشم كنارم تلاش نميكنه 

من هرچى تلاش كنم ولى اون م.شروب و قليون استفاده كنه فايده نداره 

اصلا نميدونم از كجا شروع كنم براى اى وى اف

باید بری مراکز ای وی اف خودشون راهنمایی مبکنن.بنظر من ارزششو دارا تا اینکه بعدا عمممممری حسرت بخوریم تازه این‌پولی ک الان مبدیم الان بنظرمون خیلی سنگینه بعدا آه میکشیم ک چرا نرفتیم شانسمونو امتحان کنیم

باید بری مراکز ای وی اف خودشون راهنمایی مبکنن.بنظر من ارزششو دارا تا اینکه بعدا عمممممری حسرت بخوریم ...

تهران كجاست مركز اى وى اف؟

ميدونى بديش چيه؟ شوهرم اصرار به پسر داره و خودشم كنارم تلاش نميكنه  من هرچى تلاش كنم ولى اون م ...

من جات بودم ب هیچ جام نبود وقتی اون تلاشی نمیکنه تو چرا خودتو عذاب بدی ب خانوادشم بگو وقتی ک شوهرم همکاری نمیکنه پسر براچیمه