2777
2789
ن من اتفاقا ذوقم کردن ولی خب معلومه ک پسر پرستن بخاطر دل شوهرم اینجور دورمن چونکه صوهرم خیلی دوسم دا ...

هم دوست ندارن تو پسر دار بشی هم به خاطر پسر دار نشدن زیاد باهات اکی نیستن؟؟ یااا خدااااا 

انشالله خدا به همه اهالی این تاپیک نفری یه گل پسر ببخشه آمین 

برای سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی 🙏👼خدا جونم پسر کوچولومو صحیح و سالم برسون بغل من و باباییش و آبجیش 💖چشمام فقط خیره به دستای توهست مهربون پروردگارم ،کمکم کن ♥️پسر کوچولوی من ۲۸ مرداد به دنیا اومد و زندگیم رو رنگی رنگی کرد ،امروز ۲۸ شهریور پسرم یه ماهشه 😍😊تو که لبخند میزنی منو از نو میسازی پسرم ،تو رو اینقدر دوست دارم که نمیتونم با کلمات بیان کنم ،الان وارد یه تاپیک شدم که عنوانش این بود(مادر بودن چجور حسیه ؟؟)منم اومدم نظر بدم که دیدم با هیچ کلمه ای نمیتونم بیانش کنم ،نمیتونم بگم یه بچه وقتی وارد زندگیت میشه زندگیت چقدرررررر متحول میشه خداااا یااااا این حس خوب رو برای همه ارزو میکنم ،شکرت یا رب که منو لایق مادر شدن دونستی 🙃😍😍😍پسر کوچولوی من امروز ۶ ماهه شده و دیگه واسه خودش مردی شده ،بمونی برام عزیز مادر 😘تو و خواهرت دنیای من شدین ،باورم نمیشه ،من ،همون دختر شوخ و شیطونی که سر و تهشو میزدی ازش جوک و لطیفه و خنده میبارید حالا ۱۴ ساله که یه مادر نگران هستم ،اره من نگران فرزندانم میشم ،این خلصت و ویژگی مادرهاست ،الهی که ابجیت مامان بشه و تو بابا بشی و منم زنده باشم و اون روزها رو ببینم ،با موهای سفید و یه عصا تو دستم واسه بچه هاتون داستان تعریف کنم 😂
من جات بودم ب هیچ جام نبود وقتی اون تلاشی نمیکنه تو چرا خودتو عذاب بدی ب خانوادشم بگو وقتی ک شوهرم ه ...

من گفتم اينماه شد شد اگه نشه ديگه ادامه نميدم ميرم پيكرتراشى 

از وقتى رژيم گرفتم شكمم اومده جلو نميدونم براى اين گرميجات و ايناس يا چى

خسته شدم

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من گفتم اينماه شد شد اگه نشه ديگه ادامه نميدم ميرم پيكرتراشى  از وقتى رژيم گرفتم شكمم اومده جل ...

امیدت رو از دست نده اون فامیل ما بچه دومش یکسال اقدام بود تا گرفت

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
من گفتم اينماه شد شد اگه نشه ديگه ادامه نميدم ميرم پيكرتراشى  از وقتى رژيم گرفتم شكمم اومده جل ...

اگه واقعااا من‌مث پسر دوس داری الان احساسی تصمیم نگیر و تلاشتو تا میتونی بکن چون بعدا خیلی حسرت میخوری

هم دوست ندارن تو پسر دار بشی هم به خاطر پسر دار نشدن زیاد باهات اکی نیستن؟؟ یااا خدااااا  انشا ...

چرا میخاستن بچه اولم‌پسر بشه حالام ک دختر میخوان حفظ ظاهر‌کنن و بگن خوشحالشن مگه دست منه جنسیت بچه دو سه بارم بهشون گفتم هرچی ک پسرتون بکاره همونه

امیدت رو از دست نده اون فامیل ما بچه دومش یکسال اقدام بود تا گرفت

اون استرس سرماه موعد پريود ادمو پير ميكنه 

نميدونم چقدر اينو تجربه كردى ولى واقعا موعد پريود ميشه استرسى ميشم ١٠ تا بيبى چك ميزنم🤣

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد
بیین دکتر من ۳۰. ۴۰ملیون میگیره. عالی و دقیقه 

اسم دكترت چيه

اون استرس سرماه موعد پريود ادمو پير ميكنه  نميدونم چقدر اينو تجربه كردى ولى واقعا موعد پريود م ...

تجربه نکردم ولی فکر کنم برای این دومی بکنم 😂😉😂 

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
بیین دکتر من ۳۰. ۴۰ملیون میگیره. عالی و دقیقه 

ببین ب پولش نیست بخدا.الان خوندم تو نت مرکز مام تهران فک کنم ۲۰ تومن میگیره برا جنسیت پسر حتی نوشته بود با احتساب داروها.اما عمه من رفته بود دولتی خیلی نگرفتش بخدا فک کنم در حد ۴.۵ تومن الانم پسرش ۱سالو ۷.۸ ماهشه بوووور و چش رنگی