دیگه بروفن خورده خیالم ب امید خدا راحت باشه برای دور از جونش تشنج؟
براش صلوات بفرستید بسلامتی جونش این تب رو رد کنه و اذیت نشه
❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️ 💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙 🧡 شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪 19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم سرماخورده؟؟؟سر داغ و بدن سرد تقریبا مثل تب و لرز....نخیر امشب نخواب من دخترم انفلونزا گرفت ۱۰ روز تب داشت ک با پروفن کنترل میشد ن اینکه قطع بشه یا پایین بیاد هر دو ساعت دوباره میرفت بالا مراقب باش
دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲
بیدار باش تا وقتی تبش بیاد پایین ،،، اگه هوای خونه سرد نیست یه پتو مسافرتی نازک بنداز روش ،،،،، حواست باشه یک ساعت یه بار چکش کن ،،،، انشاالله که تبش میاد پایین و دیگه تب نمیکنه
❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️ 💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙 🧡 شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪 19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
تعداد لباساشو کم کن،اما پتو روش بزن، یهو خوابت میبره بچت لرز میکنه
خیلی میترسم دارم بیهوش میشم
شوهرمم خوابه
من اصلا شبا هیچوقت نمیتونم نصف شب بیدار شم
اون بچمم شوهرم حواسش بوده شانس اوردم
امشب شوهرم بعد از سه تا اضاف مار فردام باید 6بره سرکار
تا صبح حواست بهش باسه پسر من تب کنه، بروفن فقط یه ساعت تاثیر داره براش! خوب میشه نگران نباش
من قبلا بهش دادم دو س ساعت خوب بوده
دعاکن براش