پونه۷۸ مدیر عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 3647 عنوان 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣جاری🤣🤣🤣🤣🤣 | مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 66 پست ماهی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 1401/12/04 | 01:30 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_طلا_مطلا عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 2630 اهان آفرین از رو نرو ، از زیر برو🤣 😂😂✌🏻 •@سحر_هسدم سابق•عجب صبری طبیعت ساخته واسه ما،من ایوب زمانم...سعی کن نباشد چیزکی،تامردم نگویند چیزها•••🚬یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره 🫠هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم 🫠🌱گرگ رو از هرطرف بخونی گرگه...همین صداقتشع ک جذابش میکنه 🫠🚬من ته یه چاه عمیقم،پنچر وسط حقیقت،من یکی شدم ک دیگ خیلی فرق باهام سلیقت 🫠ما دنیامون چه بیرحم بود،هرکی خوب بود میرف زود••• 🫠🚬کسیو از رو بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبع کردع باشع...🚬
پونه۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 3647 عجبببب میدونی خب بعضی ادما حقشونه ولی اینطور ک از تاپیک طرف معلوم بود خودش دلش سیاه تر ... اره خب ادم رو اسم بچه خودشم حساسه چطور ب بچه خودشم رحم نمیکنه
همسر_مهدی_احمدوند عضویت: 1401/01/03 تعداد پست: 33802 چخبر همسر مهدی احمدوند شوهرت چطورع🤣 جدا شدیم 😂😅 اول اون خیانت کرد حالا هم من از یکی دیگه خوشم میاد هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
پونه۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 3647 جدا شدیم 😂😅 اول اون خیانت کرد حالا هم من از یکی دیگه خوشم میاد ای بابا خب با یکی از برادران خداوردی ازدواج کن همیشه بخونن برقصی
همسر_مهدی_احمدوند عضویت: 1401/01/03 تعداد پست: 33802 ای بابا خب با یکی از برادران خداوردی ازدواج کن همیشه بخونن برقصی 😂 نه دیگه از ایرانیا نا امید شدم رفتم سراغ خارجی ها اروپایی ها هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
m3h6m عضویت: 1401/03/14 تعداد پست: 7543 یه خانمی تاپیک زده بود که من جاریم بعد از ۱۳ سال بچه دار شده رو بچش و اسمش خیلی حساسه اسم بچهه ماهیی ... ممنون عزیزم ولی تا صفحه ۲ تاپیک بودم داشتم میخوندم در جریان تاپیک بودم ک یهو ترکید .متوجه چرا ترکیدنش نشدم یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
doktormaik عضویت: 1397/09/28 تعداد پست: 5094 نه فحش نداد اصلا جاریشو زد با خاک یکسان کرد اصلا روانی بود میگفت بچه جاریم سیاه سوختس ... اون بایدبذاره کوسه من 1401اومدم تاپیکای قبلی مال خاله🙄