2777
2789
عنوان

دقت کردین؟ :)

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 66 پست
الان شاید خودت داری گریه  میکنی ولی اوج شجاعتت زده بالا شوخیه#  ‍ ‍

عزیزم میشه کمکم کنی ؟ 

کلوتریمازول استعمال داخلی مصرف میکنم پریود شدم بازم باید هرشب مصرف کنم؟

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی حرفت قشنگ بود عزیزم 

دل بسپار به خدایی که آفرید آتشی که ابراهیم را نسوزانددریایی که موسی را غرق نکردنهنگی که یونس را نخوردهمه عالم که برای تو بد بخواهداگر خدا نخواهد نمی شود…💙ممنون میشم چشمتون به امضام خورد برام صلوات بفرستید💙ریپ کنید تا منم براتون صلوات بفرسم 💙💓💗
عزیزم شما همین که شب سرتو گرسنه روی بالشت نمیذاری خدا تو شکر کن 🙂

زندگی که به شکم سیر شدنش باید قانع باشیم 

همون بمیریم راحت تریم 

شما هم به جای عادی سازی شرایط به روش خودت و شعار دادن یه کار دیگه بکن 

جانم خوشگلم نه دیگه

اخه توبروشور نوشته حتی وقتی عادت بودین استفادع کنین چ کنم؟

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

دقت بفرمایید که قابلمه ما ساااالهاست تحت حرارت شدیده و خبری نشده

برای کاربرهایی که«تـُرک و کـُرد» رو به شیوه صحیحش مینویسن احترام خاصی قائلم، به کوری چشم هرکی نمیتونه ببینه ایــران تا ابد یکپارچه است❤ اگه حوصلت شد امضامو خوندی بگو خدا جون پسر و همسر گوهر خانوم رو براش حفظ کن، امیدوارم خدا عزیزان خودت رو هم حفظ کنه دوست خوبم***پسر قشنگم صحیح و سالم اومد بغلم، خدایا ممنونتم که زیباترین فرشته ات رو برام فرستادی، هرچقدر شکرت کنم کمه، خدایا دامن هر ارزومندی رو سبز کن، پسر منم زیر سایه خودت و اهل بیت صحیح و سالم برام حفظ کن☆آمــین☆  بقیه امضام واسه دوره زیبای بارداریمه دلم میخواد بمونه اینجا😍✅️اگه چشمتون به امضام افتاد لطف کنید و برای همه خانمای باردار دعا کنید که دوره بارداری راحتی رو بگذرونن،گاهی روزها و شبا خیلی سخت میشن،مثل امشب که دوست دارم از شدت  حال بدم ساعتها بلند بلند گریه کنم...🥲♡♡♡نینی سایتیا بعضیاتون واقعا خوش قلب و مهربونید من براتون از خدا طلب خیر میکنم امیدوارم بهترین ها براتون اتفاق بیفته♡♡♡در تاریخ۱۶ آذر۴۰۱ ساعت ۶غروب دومین بیبی چکم مثبت شد ساعت۸:۳۰شب رفتم آزمایشگاه و تست بتام هم مثبت شد به لطف خدا و نگاه اهل بیت😍خدایا به قلب همه منتظرا نظر کن💖💖💖خدایا به من فرزندی سالم و صالح و زیبا بده و من رو در مسیر زیبا و ناشناخته‌ی مادری یاری کن♡ ۷دیماه۴۰۱ صدای قلب کوچیکت رو شنیدم...خدا برام صحیح و سالم نگهت داره جان مادر...امروز۱۱/11/401غربالگری اول رو رفتیم مامانی دکتر سونو گفت سالمی خداروشکر ولی گفت جنسیتتو نمیتونم فعلا بگم.من قربونت بشم که انقد شیطون بلا و ناقلا بودی و یجا بند نمیشدی😘همینکه سالمی عالیه جنسیتتو بعدا میفهمیم.امروز۲۱اسفند فهمیدم تویی که تو دل منی یه پسر قشنگی همه اعضاتو دونه دونه با بابایی دکتر بهمون نشون داد😍پسر جونم ما عاشقتیم و خدارو بخاطر داشتنت بی نهایت شاکریم، 17بهمن402اولین دندونات جوونه زدن و من خوشحالترین مامان دنیام🥹پسرم تو یکسال و یازده روزگیش اولین قدماشو برداشت 🥲خدایا شکرت ☆☆☆یک عضو قدیمــیِ تعلیق شده...!

خداروشکر نداره؟!  بعد پول جای درست استفاده بشه ته ماه اضافم میاد 🤗 توقعتون از خدا اینه ؟ به ...

بعد پول جای درست استفاده بشه ته ماه اضافم میاد

شوخی میکنی😳 با این گرونی با حقوق 7تومن اضافه هم میاد گوشت کیلویی 350 مرغ70 برنج و.... 

عزیزم شما همین که شب سرتو گرسنه روی بالشت نمیذاری خدا تو شکر کن 🙂

دیگه اینقد بدبخت شدیم که باید فقط به این قانع باشیم😑😑😑😑😑 این چه حرفیه 

مردم تو فشارن لطفا از این خواب خرگوشی بیاین بیرون و شعار قشنگاتونم نگه دار واسه خونوادت بگو که شاید روحیه بگیرن 🤦🤦🤦

زندگی که به شکم سیر شدنش باید قانع باشیم  همون بمیریم راحت تریم  شما هم به جای عادی سازی ...

من نمیدونم چرا اینقدر به بدختی عادت کردیم یا بعضیا هم که معلوم نیس اینجور تاپیکارو میزنن پشتشون به کجا گرمه