2777
2789
عنوان

دقت کردین؟ :)

663 بازدید | 66 پست

تا حالا دونه های ذرت در حال تبدیل شدن به پف فیل دقت کردی؟

اونقدر حرارت میبینن و طاقت میارن تا دونه دونه بعد از تحمل گرما تبدیل میشن به چیزی که باید، آدما هم همینجوری تا سختی های راه و تحمل کنن و طاقت میارن به چیزی که میخوان نمیرسن...

تحمل کن رفیق... آخرش قشنگه :) ❤

من نمیدونم چه غصه ای میخوری فقط مطمئنم که خدا داره میبینه و هواتو داره 

پس ناراحت نباش و فقط توکل کن که روزای خوبم میرسه بالاخره :) 

یه خداروشکر و لبخند فراموش نشه ها 😉

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :) 

دلم ذرت میخواد

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم با عرض پوزش این حرفا تو این مملکت با دلار ۵۱ هزار تومنی و این تورم فقط شعاره

با تشکر

پروانه به شمع بوسه زد و بال و پرش سوخت                  بیچاره از این عشق فقط سوختن آموخت

میدونی داری شعار میدی؟

تاحالا جای مادر ی بچه مریض حتی سرماخورده بودی؟

تاحالا تو خونه کوچیک خیای کوچیک زندگی کردی؟

تحمل سختی ی ایمان قوی میخواد خیلی قوی

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
عزیزم با عرض پوزش این حرفا تو این مملکت با دلار ۵۱ هزار تومنی و این تورم فقط شعاره با تشکر

عزیزم شما همین که شب سرتو گرسنه روی بالشت نمیذاری خدا تو شکر کن 🙂

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :) 
میدونی داری شعار میدی؟ تاحالا جای مادر ی بچه مریض حتی سرماخورده بودی؟ تاحالا تو خونه کوچیک خیای کو ...

شعاری نیست جانم 

تا جایی کسی نباشی چیزی نمیفهمی

زندگی برا ما هم همچنین بدون سختی هم نبوده 

و اینکه شما که میگی بودن خدا و اینکه هوای بنده هاشو داره شعاره پس دیگه... 

عزیزم شما همین که شب سرتو گرسنه روی بالشت نمیذاری خدا تو شکر کن 🙂

میبخشی وقتی من و همسرم هردو داریم روزی نه ساعت کار میکنیم تو هرجای دنیا که بودیم باید یه زندگی راحت و بی دغدغه داشته باشیم اما اینجا باید خداروشکر کنیم که گشنه نمی‌خوابیم!!!!!!!! خدا بیاد چیکار کنه بیاد دلارو بکنه ۳۰۰۰ تومن؟؟؟؟؟؟

پروانه به شمع بوسه زد و بال و پرش سوخت                  بیچاره از این عشق فقط سوختن آموخت
میبخشی وقتی من و همسرم هردو داریم روزی نه ساعت کار میکنیم تو هرجای دنیا که بودیم باید یه زندگی راحت ...

خداروشکر نداره؟! 

بعد پول جای درست استفاده بشه ته ماه اضافم میاد 🤗

توقعتون از خدا اینه ؟ به نظرم اول تعریفمون از خدا و دین و ایمونمون درست کنیم و بعد این حرفا رو 

خداروشکر نداره؟!  بعد پول جای درست استفاده بشه ته ماه اضافم میاد 🤗 توقعتون از خدا اینه ؟ به ...

عزیزمن اصلا مشکلی با خدا ندارم

مشکل من با بنده خداست

و البته هیچ ربطی به سطح توقع ندارم و فک نکنم با نه ساعت کار کردن از اینکه گشنه نخوابم باید خوشحال باشم

و البته حق دارم بخاطر پیشرفت نکردن با این همه کار کردن ناراحت باشم چون هر موقع رسیدم که چیزی که دوست دارم و بخرم قیمتش چند برابر شد یا جایی که دوست دارم و برم نتونستم حتی بلیطشو بخرم

و خیلی خوبه که شما توقعی از زندگی ندارید من مثل شما نیستم به اندازه تلاشی که میکنم متوقعم