ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من الان خودم باردارم و از ته دل دعا میکنم انشاءالله که هیچ مشکلی نیست و خیالت راحت میشه و بارداری خوبی میگذرونی و به سلامتی زایمان میکنی توکلت به خدا و اصلا استرس به خودتون نده که این خودش سم
برام دعا کن سری قبلم سقط داشتم الان تو مطب دکترم نوبتم شه از استرس داره بدنم میلرزه 😭
نگران نباش من هم بچه اول سقط شد، دومیه هم سونوگرافی اینطوری گفت تا نوبت دکترم بشه، دق میکردم، فکر وخیال کردم گریه میکردم دکتر که رفتم گفت عزیزم مبارک باشه، خیلی به این سونولوژیست اعتماد نکن
سونو به من گفتم من که نمیبینم باید سقط کنی یا بری یه سونو دیگه جای دیگه بدی 🥺 ناراحت شدم اخه ...
مبارکت باشه، خبری نیست، به خودت برس، سونوگرافی که اینطور فت رفتم خونه مامان شوهرم شام، گریه کردم جریانو گفتم گفت غلط کرده تو که از سرسفره کنار اومدی ضعف کردی نشونه رشد نی نی ته، خودتو لوس نکن ظرفا و خودم میشورم، به شوخی، بغلش کردم بوسش کردم، کمی خیالم راحت شد