2777
2789
عنوان

رفتم سونو میگه قلبشون نمیرنه

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 40 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از وقتی فهمیدم باردارم حدیث کسا میخوندم 😕 دو سه روز نخوندم فقط 🥲

ایندفعه منظم بخون به نیت سلامتی بچهات شکلات یا کیک مشکل گشا نذر کن براشون

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
برام دعا کن لطفا ۱۹ بهمن نبض قلبشونو دیدم اخه 🥲🥲🥲

من الان خودم باردارم و از ته دل دعا میکنم انشاءالله که هیچ مشکلی نیست و خیالت راحت میشه و بارداری خوبی میگذرونی و به سلامتی زایمان میکنی توکلت به خدا و اصلا استرس به خودتون نده که این خودش سم 

نذر که کردم امیدوارم خدا ببخشه به همه به منم ببخشه 🥺🥺🥺

ان شاءالله تا نیم ساعت دیگه تاپیک بزنی و خبر سلامتیشون رو بهمون بدی😍😍

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
برام دعا کن سری قبلم سقط داشتم الان تو مطب دکترم نوبتم شه از استرس داره بدنم میلرزه 😭

نگران نباش من هم بچه اول سقط شد، دومیه هم سونوگرافی اینطوری گفت تا نوبت دکترم بشه، دق میکردم، فکر وخیال کردم گریه میکردم دکتر که رفتم گفت عزیزم مبارک باشه، خیلی به این سونولوژیست اعتماد نکن

خدا رو شکر زندگیم خوبه، راضی هستم
من الان خودم باردارم و از ته دل دعا میکنم انشاءالله که هیچ مشکلی نیست و خیالت راحت میشه و بارداری خو ...

ممنونم از دعای خوبت عزیزم انشالله که شما هم بسلامتی این دورانو بگذرونی و نی نی نازت و صحیح و سلامت بغل کنی 🌹

نگران نباش من هم بچه اول سقط شد، دومیه هم سونوگرافی اینطوری گفت تا نوبت دکترم بشه، دق میکردم، فکر وخ ...

سونو به من گفتم من که نمیبینم باید سقط کنی یا بری یه سونو دیگه جای دیگه بدی 🥺 ناراحت شدم 

اخه دوقلو دارم هیچکدوم ندید ۱۹ بهمن هر دو دیدم 😭

سونو به من گفتم من که نمیبینم باید سقط کنی یا بری یه سونو دیگه جای دیگه بدی 🥺 ناراحت شدم  اخه ...

مبارکت باشه، خبری نیست، به خودت برس، سونوگرافی که اینطور فت رفتم خونه مامان شوهرم شام، گریه کردم جریانو گفتم گفت غلط کرده تو که از سرسفره کنار اومدی ضعف کردی نشونه رشد نی نی ته، خودتو لوس نکن ظرفا و خودم میشورم، به شوخی، بغلش کردم بوسش کردم، کمی خیالم راحت شد

خدا رو شکر زندگیم خوبه، راضی هستم