2777
2789
عنوان

شوهر نفهم

| مشاهده متن کامل بحث + 3036 بازدید | 95 پست
من اگر تو همچین شرایطی قرار میگرفتم اول ناراحتی مپ سر کسی خالی نمی کردم  دوم طوری شوهرمو تنبیه ...

اون اگر ناراحتی زنش براش مهم بود ک نباید این حرکتو میکرده

اسی گفت کلا بیشعوره

اینجور مردا اهمیتی به ناراحت شدن یا نشدن زنشون نمیدن،اولویت خودشونن 

تمام

قراره دختر خوبی بشم،پس لطفا نرید رو مخ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط بگو با چه قدرتی چیزی نگفتی منم خیلی دوس دارم جلوی شر رو بگیرم ولی نهایت تا سه دقیقه سکوت کنم و عادی باشم بعد یهو شروع میکنم به غر زدن و چند دقیقه بعدش داد زدن و ..‌ تمام حرفایی هم که از چند روز قبلش هم به زور نگه داشتم میگم  یعنی دعوا میشه ها 😨😮‍💨

شما روی شوهر خودت اگه بی احترامی کرد این تز رو پیاده کن . نظرت رو برای خودت نگع دار .  ممنون .

همین جور ک شما آزادین هر نظری بدی منم دوس دارم نظرمو بگم نمی‌دونم چرا انقد داری از شوهره دفاع میکنی انگاری مادر یا خواهر همچین ادمایی هستی🤣

بله حالا شوهر خواهر دیر لومده یا هرچی باید مادروخواهر اسی تایم مهمونی رفتن رو متوجه باشن .

باشه بابا

حق با شماس ول کن دیگ عامو

قراره دختر خوبی بشم،پس لطفا نرید رو مخ
همین جور ک شما آزادین هر نظری بدی منم دوس دارم نظرمو بگم نمی‌دونم چرا انقد داری از شوهره دفاع میکنی ...

نه از روی عقل وعاقلانه راهنمایی کن مشکلی نداره ولی از روی بی عقلی راهنمایی کنی طبیعیه که نباید غلطنمایی کنی . 

من همیشه طرف حق رو میگیرم حالا میخاد حق با خانم باشه یا. با آقا. 

گلممممم به  خوبی درکتتتتت می کنم 

که ادم چقدر جلوی خانواده  اش بی جنبه  میشه 

فردا  زنگ  بزن 

بگو مادر ببخشید 

دیگه از من که شانس نیاوردی حواستتتت به اون یکی دخترت  باشه 

جای تعجبه  که امشب  یهویی میخواسته اروپایی بسه و دخترش را ساعت ۱۰ بخوابنه 

راست گفتن داماد خوب خوبش دسته خنجره یزیده ☺️☺️☺️☺️☺️

نمیگم کامل تقصیر همسرم بود ولی بیشترش تقصیرش همسرم بود.من خیلی عذاب میکشیدم وقتی ب خانوادم ب هر نوعی بی احترامی میشد.شاید الان ک رفت و آمد ندارن کم تر از اون روزها عذاب بکشم.چون تحقیر خوانوادم برام عین مردن بود.

ولی هیچ وقت تلافی نکردم دل این کارو نداشتم.واینکه پدر شوهر مادرشوهرم هم ب من بی حرمتی نکردن

به نظرم صادقانه باهاشون حرف بزن و بگو تحت فشاری  دیگه هم شوهرت را آدم حساب نکن و بدون اون برنا ...

من هم بدون همسرم ب خانوادم سر میزنم البته امید وارم دوست خوبمون این آخرین راهش باشه