2777
2789
عنوان

شوهر نفهم

| مشاهده متن کامل بحث + 3036 بازدید | 95 پست
اولا مودبباشید .  دوما چرا شوهر رو یه فرد بیگانه تلقی میکنین.  پدر بچه اشه . یه جورایی ش ...

من ب شما بز نگفتم

نشنیدی میگن طرف مثل بز وایستاده فقط؟

بعدم این شوهر ک اسی گفت،مگه اسی رو از خود می دونه؟ نگفتم ک طلاق بگیر ک میگی پدر بچه شه

اگر بد بود رفتاره چرا شوهره انجام داده؟ شوهر خوب رو چشم زنشه 

بعدم ریپ نزنید.

مشکل اسی کلی هست من هیچ توصیه ای ندارم واسش

قراره دختر خوبی بشم،پس لطفا نرید رو مخ

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

شوهر بیشعور و باید ادب کرد شوهر انقدام مهم نیس ک هر غلطی کرد بگی اره اون مهم‌تره  بی احترامی ک ...

شما روی شوهر خودت اگه بی احترامی کرد این تز رو پیاده کن . نظرت رو برای خودت نگع دار . 

ممنون .

سر این موصوع خیلی دعوا کردیم فایده نداره شعور که نیست نمیشه هیش کارش کرد

میفهممت تجربشو دارم. اون که فکر میکرد عقل کله و کوه تجربس به حرف هیچکس گوش نمیداد.اکثرا میترسن خانواده زن، زنشونو بکشه طرف خودش عمدا رابطه را خراب میکنن.... همچین آدمایین متاسفانه

ندیدم که قویی به صحرا بمیرد
انسان از شخصیت خودش باید دفاع کنه درمقابل افراد بیگانه نه شوهروشریک زندگیش.  ببین تقصیر مادروخ ...

گفت شوهر خواهر دیر اومده 

دوما چیزی ک مهمه اینه اگر مادر و خواهر خودش بودم اینکارو میکرد؟؟؟ 

تمام

قراره دختر خوبی بشم،پس لطفا نرید رو مخ

بچه ها اگر بعد چند وقت برین خونه مادرشوهر یا جاری هیچکدوم پانشن بیان استقبال چکار میکنین ..شماهم با احترام باهاشون برخورد میکردین قبلا و اصلا بحثی هم نداشتین 

ازاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن💚 اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن 💚حرف از هیاهو کم بزن  از اشتی ها دم بزن 💚از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکن 💚خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان💚 تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن💚 بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش💚 زیبا و زشتش پای تو تحقیر را باور نکن💚 تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی💚 از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن 💚خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید💚پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن 💚از گرگ بودن دم نزن انسانم‌گاهی ارزوست 💚ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست💚 تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن 💚مظلوم گر گشنه بود تیری خورد بر قلب من 💚
گفت شوهر خواهر دیر اومده  دوما چیزی ک مهمه اینه اگر مادر و خواهر خودش بودم اینکارو میکرد؟؟؟&nb ...

بله حالا شوهر خواهر دیر لومده یا هرچی باید مادروخواهر اسی تایم مهمونی رفتن رو متوجه باشن .