2777
2789
بله به من گفتن تا ۳ ماه زدن چسب رو ادامه بدم 

عزیزم چسب برای چیه؟ فکر کنم برای پایین نیومدن نوک بینی و خوابیدن ورمه. درسته؟ 

و من یتوکل علی الله فهو حسبه*** السَّلام عَلَى الحُسَیْن ، وَعَلَى عَلیِّ بْنِ الحُسَیْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَیْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَینِ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چسب برای چیه؟ فکر کنم برای پایین نیومدن نوک بینی و خوابیدن ورمه. درسته؟ 

بله

چسب برای کم شدن وخابیدن ورم بینی  و حفظ کردن شکل و شمایلش هست 

دیگه ب نحوه چسب زدنتون بستگی داره خیلی مهمه🥲

برا شما هم غضروف مصنوعی گذاشتن؟

نه. از خود غضروف بینی خودم استفاده کردن

و من یتوکل علی الله فهو حسبه*** السَّلام عَلَى الحُسَیْن ، وَعَلَى عَلیِّ بْنِ الحُسَیْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَیْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَینِ
از مدل بینیتون راضی هستید. مال من یه طرفش خیلی ورم داره. چسبم دکترم گفت نزن ولی من گاهی خودم میزنم. ...

برای منم یطرفش ک انحرافش بیشتر بود و روش زیاد کار شده بود متورم تره باعث میشه فک کنم از نیم رخ ی طرفش با ی طرف دیگش فرق داره ولی دس میزنم متوجه میشم و کلا ورمه

چجوری گفته چسب نزن اخه تا ۳ ماه باید چسب زد 

چون الان پوست رو هواعه و ب استخون نچسبیده بیشتر چسب زدن بخاطر اینه ک استخون بوست بچسبه و فرم دهی کنه

کرد هستم یه کرد باغیرت❤
برای منم یطرفش ک انحرافش بیشتر بود و روش زیاد کار شده بود متورم تره باعث میشه فک کنم از نیم رخ ی طرف ...

مال منم دقیقا یه سمتش که انحرافم به اون سمت بود ورمش بیشتر هست. 

نمیدونم چرا دکترم بعد دو هفته گفت دیگه چسب نزنم. ولی من خودم میزنم🙂

مال منم دقیقا یه سمتش که انحرافم به اون سمت بود ورمش بیشتر هست.  نمیدونم چرا دکترم بعد دو هفته ...

بنظر منم بزنی بهتره 

میگن دوماه باید شبانه روز بزنی ولی از ماه سوم فقط شبا

کرد هستم یه کرد باغیرت❤