2777
2789
عنوان

خوشم میاد وقتی خاستگار برام میاد

404 بازدید | 44 پست

مامانم اصلا به بال بال زدنای من توجه نمیکنه و میره دنبال تحقیق و ادامه کارا😐😐😐بابا منم ادمم ها نظر منم مهمه

البته خب تا الان هیچکدوم جور نشده خداروشکر😶😂😂😂😂

همش۱۸سالمه...

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

اصلاهم ازدواج سنتی دوست ندارم متنفرم

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

18 سالتع خودتم میگی که هم زوده هم سنتی نمیخوای

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم                                      
چقد هول‌شده مادرت

😂😂😂😂ذوق داره بنده خدا

مال منو ک خاله هام رد میکننن به من نمیرسه 

مال منو خاله ها و زن دایی ها پیدا میکنن😟😐

منم خوشم میومد ی جورایی برام تنوع بود🤭 منم تو18 سالگی ازدواج کردم تو این اشتباه رونکن شوهر همیشه هست برو دانشگاه درس بخون برای خودت خانمی بشو سرکار برو بعدشوهر کن تا25سالگی وقت داری 

مال منو خاله ها و زن دایی ها پیدا میکنن😟😐

مال منو رد میکنننن 

خوباشو رد میکنن بداشو میفرست انقدر ک ازم بدشون میاد 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

18 سالتع خودتم میگی که هم زوده هم سنتی نمیخوای

خب منطورم اینه بخوام ازدواجم کنم سنتی دوس ندارم

انگار ک نظرت مهم نیست همچین😂

اهوممم

خب منطورم اینه بخوام ازدواجم کنم سنتی دوس ندارم

خودت کسیو میخوای؟

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم