2777
2789
عنوان

سلام

| مشاهده متن کامل بحث + 2970 بازدید | 37 پست
کاش منم یکم چاق میسدم

چاق شدن راحته 😑  ولی برو دکتر با دستور وبرنامه غذایی که دکتر بهت میده پیش برو 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
چاق شدن راحته 😑  ولی برو دکتر با دستور وبرنامه غذایی که دکتر بهت میده پیش برو

من قدم 165ووزنم54 به نظرتون خیلی لاغرم

برای شادی روح پدرم صلوات میفرستین 🖤🙏

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من قدم 165ووزنم54 به نظرتون خیلی لاغرم

من خودم ۱۶۰ قدمه وزنم ۶۰ عالی بود  ولی شوهرم کلا تپل دوست داره میگه ۶۵ خوبه     شما به نظرم خوبه وزنتون     باز وزن ۷۰ باقد ۱۶۰   یکی لاغر میزنه یکی چاق    که این نشون میده  یکی استخون بندیش کلفته تپل نشون نمیده   ولی یکی میبینی نه کلی شکم وپهلو  داره 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭

اگ بارداری وزایمان نداشتی خوبه وزنت    بعد که باردار بشی زایمان انجام بدی هم چاق میشی هم امکانی بدنت بهم بریزه زیاده 

من خودم ۱۶۰ قدمه وزنم ۶۰ عالی بود  ولی شوهرم کلا تپل دوست داره میگه ۶۵ خوبه     شما ب ...

شما توپر هستید و اونجوری قشنگیه منم استخون بندیم درشته شکم و پهلو ندارم

برای شادی روح پدرم صلوات میفرستین 🖤🙏

شما توپر هستید و اونجوری قشنگیه منم استخون بندیم درشته شکم و پهلو ندارم

من الان ۶۵ نیستم ولی رژیم که بگیرم ۶۵ میشم   الان ۷۴ ام  که بعد زایمان سوم چند دفعه رژیم گرفتم بی فایده بود وزنم استپ کرده شکم وپهلو دارم باسن 

دوستان من پدرمو دوهفته از دست دادم😭😭😭  اگ تاپیکم بدردتون خورد وجواب گرفتید برای شادی روح  پدرم  صلوات بفرستید وفاتحه بخونید    اگر خوندید  لایک کنید که منم برای شما صلوات بفرستم 

دوستان من پدرمو دوهفته از دست دادم😭😭😭  اگ تاپیکم بدردتون خورد وجواب گرفتید برای شادی روح&nbs ...

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فرجهم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز