استارتر واقعا تمام این رژیم و رعایت کردی منظورم طناب زنی دراز و نشست؟ بعد اینکه من اصلا صبحانه نمیخ ...
آره واقعا عین همین پیش رفتم عالی بود چیزایی هم گفته بود خوردم چیزی هم کم وزیاد نکردم شیرینی اصلا نخوردم موقع خواب هم کاهو بدون سکنجبین و یه دونه سیب درختی میخوردم چای سبز هم روزی چند فنجان میخوردم قهوه تلخ شبها قبل خواب میخوردم دراز نشست وپیاده روی زیاد داشتم پلاستیک زباله وشکم بند میبستم دور شکم پهلوم قبل پیاده روی
خدایا مواظب زندگیم باش مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰 دوستان پدرم یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید 😭
استارتر واقعا تمام این رژیم و رعایت کردی منظورم طناب زنی دراز و نشست؟ بعد اینکه من اصلا صبحانه نمیخ ...
شهریور ی وزنم ۷۸ بود به شدت هم کم اشتها شدم ولی وزنم کم نمیشد درست حسابی یکی دو کیلو بالا پایین میشدم دیشب وزن شدم ۷۳کیلو و ۹۰۰ بودم قبل افطار بعد شام ۷۵ بودم 🤣 به خاطر روزه چند کیلو کم کردم بعد ماه رمضان ان شاء الله این با برنامه ای گذاشتم پیش میرم فقط چون گودی کمر دارم ورزش نمیتونم انجام بدم
راستی شنا وکوه نوردی هم خوبه برا چربی سوزی که من انجام میدادم وافرادی شکم خیلی بزرگ دارن هم خیلیها سردی رحم دارن رحمشونو گرم کنن کلی جمع وکوچیک میشه
خدایا مواظب زندگیم باش مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰 دوستان پدرم یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید 😭