2777
2789
عنوان

«پماد ویتامین آ د » در بارداری

3718 بازدید | 8 پست

خانما سلام، لطفا راهنماییم کنین، دست من بخاطر حساسیت غذایی از چند قسمت زخمه، از « پماد ویتامین آ د » استفاده میکنم و الانم باردارم ،آیا ضرر داره استفاده از پماد برای زخم های باز؟

کلا ویتامین آ ( ریتینول) در بارداری ممنوع .

من بارداریم بدون برنامه و تا ده هفته  نمیدونستم  

پماد کلوبتازول  استفاده کردم که ممنوعه صد در صده

خدایا خودت  بخیر بگذرون

الهم عجل الولیک الفرج
کلا ویتامین آ ( ریتینول) در بارداری ممنوع . من بارداریم بدون برنامه و تا ده هفته  نمیدون ...

من هفته ی پنجم و تازه فهمیدم باردارم،و روزی چند مرتبه از ویتامین آ د استفاده میکنم،حالا باید چی بزنم که زخم رو ترمیم کنه😫

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سونو بله اما آزمایش رو ندادم َشًما اطلاعی در این مورد دارین؟

اگه ویتامین aزیاد تاثیری روجنین بزاره انومالی موقع بررسی قلب ونخاع تشخیص میده وبهت میگه اگه چیزی نگفته یعنی بخیرگذشته الحمدلله ونگران نباش ،یادت میاد چقدر خوردی؟چون منم خوردم قبل از اینکه بدونم باردارم 

اگه ویتامین aزیاد تاثیری روجنین بزاره انومالی موقع بررسی قلب ونخاع تشخیص میده وبهت میگه اگه چیزی نگف ...

من خوراکی استعمال نکردم پماد بود 

و پماد کورتون دار 

الهم عجل الولیک الفرج
کلا ویتامین آ ( ریتینول) در بارداری ممنوع . من بارداریم بدون برنامه و تا ده هفته  نمیدون ...

عزیزم این نمودارپایین که نشون میده چندهفته دیگه نی نی تون به دنیامیاد روچجوری فعال کردین؟میشه بچه تون به سلامتی به دنیاومدن بیای خبربدی منم ازنگرانی دربیام یکم ویتامین آ خوردم دوبارم سقط داشتم سرهرچیز کوچیکی بهم میریزم