2777
2789

شوهرم اعتیاد داره 😥 خسته ام کرده ،حتی اونشب کتکم زد منم زدمش .از اونروز ب بعد هیچ حسی بهش ندارم .چندین ماهه ن رابطه عاطفی درست حسابی داریم ن رابطه ج ن س ی . حالا یجور برخورد میکنه ک انگار اتفاقی نیوفتاده کاری نکرده .ن ب خودم میرسم ،ن ب خونه اصلا انگیزه ندارم .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخوای چیکار کنی تا ابد ک نمیتونی غصه بخوری ...زمان بده شاید بهتر شد شاید هم نه اگه دوست داره ترک کن ...

چقدر زمان بدم ۶سال بیشتر .خودش زبونن میگ دوس دارم ترک کنم ولی ب عمل ک میرسه ...

خانواده هارو درجریان بزار ی مدت بگو ترک نکنی برنمیگردم نمیدونم یا با مهربونی بفرستش کمپ بالاخره ی ...

بعد عید ب خانواده خودم میگم .خانواده خودش ک در جریانن .کمپ جواب نیست .باید بره کنگره۶۰ک اونم یکی دوماه رفت باز دوباره برگشت .کمپم رفته ولی باز دوباره همین آش و همین کاسه است

بعد عید ب خانواده خودم میگم .خانواده خودش ک در جریانن .کمپ جواب نیست .باید بره کنگره۶۰ک اونم یکی دوم ...

پشتش باش فقط همین

میتونه درست شه

ان شالله حل میشه خدا بزرگه

باخداباش.خدا امنه، آرامش بخشه  
باور کن ترک کردن سخته ...اگه تو هم ازش دور بشی خیلی بد میشه خودش میخواد بزاره کنار میشه ایشالا ک بشه

میدونم سخته ‌.بس من چی ؟من حتی النگومو فروختم رفت کمپ. بی پولی کشیدم ازش کتک خوردم ،آرمش ندارم ،حسرت ی مسافرت،ی گردش ،ی نگاه عاشقانه و و و  مونده ب دلم  مگ من چند سال دارم من فقط۲۲سالمه .دیگ چیکارکنم 

میدونم سخته ‌.بس من چی ؟من حتی النگومو فروختم رفت کمپ. بی پولی کشیدم ازش کتک خوردم ،آرمش ندارم ،حسرت ...

هر کس یه مدلی اخلاق داره ...باید باهاش راه بیای فقط همینه گاهی اوقات زندگی تو رو ب سمتی میبره ک اصلا فکرش رو نمیکنی