2821
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 111 پست
دکترم گفت فعلا باید غربالگری دومو انجام بدم تا مطمئن بشن مشکل داره یا نه

وای میفهمم سخته انشالله که خیره امیدت به خدا باشه🤍✨

فدای تويی که اگر تو همه دنیاواست جا نباشه!تو قلب من، اندازه تموم دنیاواست جا هست :..♥️♥️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

انشاالله حامله ایی  میدونم زوده بزنمم منفی میشه کاش دوتا بی بی چک داشتم میزدم

خدا از زبونت بشنوه

نزن بذار نزدیک موعدت انشالله این ماه نتیجه میگیری و نی نی تو دلته😃

آخه خودمم پلی کیستیکم. برام دو نوع قرص هم داده یکی کوالی فول یکی هم مدروکسی پروژسترون پس خدارو شکر ...

عفونته آره خداروشکر ولی خودمم سه ساله بچه میخوام خدا فعلا نخواسته باید آی وی اف کنم خودم پلی کیستیکم رفتیم دکتر شوهرم آز داد دیدیم که شرایطش خوب نیست .

عفونته آره خداروشکر ولی خودمم سه ساله بچه میخوام خدا فعلا نخواسته باید آی وی اف کنم خودم پلی کیستیکم ...

انشالله به مراد دلت برسی

فدای تويی که اگر تو همه دنیاواست جا نباشه!تو قلب من، اندازه تموم دنیاواست جا هست :..♥️♥️

عزیزم انشالله زود باردارشی منم ۶ ماهه منتظرم ولی دیگه نابودشدم کاش کلا یادم بره بچه میخوام استرس نابودم کردم همش منتظرم 

متعهــدم بــه تــو تـا ابـد ویڪ روز عشق جانـــم 😘😘😘❤❤❤❤
دست خودم نیست هر کاری میکنم میاد تو ذهنم از تیر تا حالا همه کسایی که با هم همزمان ازدواج کردیم بچه ...

وای منم همه کسایی ک باهام ازدواج کردن بچه دارشدن چه حس بدیه خدایا کو عدالتت یکی یه بار اشتباهی وقرص میخوره بازم باردارمیشه اونوقت ما 

متعهــدم بــه تــو تـا ابـد ویڪ روز عشق جانـــم 😘😘😘❤❤❤❤