2821
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 111 پست
ورزش رو شروع کن خیلی جدی ،حدقل سه روز در هفته ،تغذیه ات رو اصلاح کن ،با وررش هم بارداری و زایمان خوب ...

دقیقا منم خیلی شنیدم ورزش مؤثره. دیشب اتفاقا با دوستم هماهنگ کردیم امروز بریم باشگاه ثبت نام کنیم شنبه هم استارت بزنیم.

یه سوال تغذیه باید چجوری باشه؟

فدای تويی که اگر تو همه دنیاواست جا نباشه!تو قلب من، اندازه تموم دنیاواست جا هست :..♥️♥️
اسی یه ماه رفتم باشگاه باردارشدم باوجود تنبلی وکیست

خیلی شنیدم ورزش خوبه برا بارداری و اینا اتفاقا امروز با دوستم قراره بریم ثبت نام

فدای تويی که اگر تو همه دنیاواست جا نباشه!تو قلب من، اندازه تموم دنیاواست جا هست :..♥️♥️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من اي وي اف كردم ويزيت هاس اول خيلي گريه ميكردم ولي الان به عقب نگاه ميكنم واقعا اعصابم خورد ميشه چه ...

منم دقیقا الان خیلی ناراحتم انقد گریه کردم

من لکه بینی هم ندارن  کلا هرچی مربوط به خونه😂اصلا ندارم  اولین بارمم هست عقب میندازم ه ...

انشالله که خیره مبارکه

من  باردارم هفته ۱۴ام  تا دیروز ذوق داشتم  شبش جواب ازمایش غربالگری اول رو بردم پیش دکترم  گفت  احتمال سندروم دادن   دوباره ۱۶ام باید ازمایش غربالگری دومو بدم   دعا کنید  چیزی نباشه  از دیروز داغون شدم

انشالله خدا دلت شاد ‌کنه سال جدید نی نی بغلت باشه🤗

انشالله عزیزم خیلی منتظرم دعا کن، خدا از زبونت بشنوه، انشالله خودتم نینی دار بشی بغل بگیری🥲❤️

من  باردارم هفته ۱۴ام  تا دیروز ذوق داشتم  شبش جواب ازمایش غربالگری اول رو بردم پیش د ...

انشالله که هردوتون سالم باشید ولی اینکه احتمال سندروم دادن یعنی چی؟