2777
2789
عنوان

کدوم بیمارستان برا زایمان

78 بازدید | 12 پست

سلام خانومااا،بیمارستانای دولتی برا زایمان،تو تهران،کدوما خوبن بنظرتون؟

بیمه فقط سلامت داریم اونم که....

خودمون یافت آبادیم،هرچقدر نزدیکتر باشه بهتره 

نمی دونم این بیمه ها رو دارن یا نه ولی بیمارستان بهمن و بیمارستان عرفان خوبن اگه مشکل مالی ندارین نیکان هم خوبه

ولی بیمارستان رسول اکرم دولتی هست و بخش کودکان و چشم گوارشش خوب بوده 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیمارستان من خبر ندارم ولی اگه طبیعی باشی بیمه لازم نیست رایگانه تو دولتی 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

بیمارستان مردم نیمه خصوصیه فضای بیمارستان زیاد جالب نیست ولی دکتراش و رسیدگیشون عالیه من زایمانم طبیعی بود با دکتر حمیدی فوق العاده بود واقعا اگه صدبار دیگه هم به قبل برگردم بازم اونجا رو انتخاب میکنم هزبنشم ۶ تومن شد ولی زایمان اولم محب یاس بود دولتیه فضای بیمارستان عالیه ولی رسیدگی دکتر ها و پرستارا افتضااااااااااح

برام مهمه تر تمیز باشه،پرستاراشم،پاچه نگیرن🥴😂

تمیز بود ولی قدیمی بود و قشنگ نبود تو یه منطقه قدیمی بود،من تجربه هردوتاشو دارم،شما یه شب اونجایید دکتر و پرستار برای شما مهم تره تا لوکس بودن بیمارستان،محب یاس انقد نو و قشنگ و نوساز بود ولی دکتر که اصلا نداشت پرستاراشم پاچه میگرفتن،کلا به ظاهر بیمارستان اکتفا نکنید 

من خودم تجربه ای ندارم هنوز. ولی دوستم میگفت بیمارستان مهدیه رفته بود امکاناتش خوب بوده ولی اخلاق عالی نداشتن. البته اون واسه سنگ کلیه رفته بود. ولی میگفت بلوک زایمان دارن.

کاش بعد از این روزهای پرالتهاب/ عشق، مسری ترین بیماری این شهر شود💞
من خودم تجربه ای ندارم هنوز. ولی دوستم میگفت بیمارستان مهدیه رفته بود امکاناتش خوب بوده ولی اخلاق عا ...

منم اونروز یه سر یه مشکلی پیش اومد رفتم اورژانس زنان،ولی خیلی هرکی به هرکی بود،زیادی خوب نبود 

تمیز بود ولی قدیمی بود و قشنگ نبود تو یه منطقه قدیمی بود،من تجربه هردوتاشو دارم،شما یه شب اونجایید د ...

بله درسته،لوکس بودنِ مهم نیس،همینکه برخورد کادر خوب باشه و تمیز باشه از همه چی مهم تره