2777
2789

جونم بگه براتون من و عشقم قصدمون ازدواجه یعنی ازدواجمون صد درصدیه 

بعد این گل پسر اصلاا اهل پس انداز نیس خیلیی ولخرج و دست و دلبازه خیلیی

تابحالم هیچچ وقت ازش پول نگرفتم با اینکه کلی اصرار کرده نگرفتم و شماره کارتیم نداره ازم که بخواد به زور بفرسته 

فقط به محضی بفهمه شارژ ندارم میفرسته برام شارژ

اینارو گفتم بدونید بدون چون و چرا بهم پول میده

درامدش کمه ولی در حدی هست بتونه یکم پس انداز کنه که مثلا چندسال دیگه حداقل پول حلقه ای که میخواد بخره رو داشته باشه 

هرچیم میگم پس انداز کن میگه نمیتونم دست خودم نیس خودشم میگه بعدا کارتام دست تو باشن مدیریت کن من نمیتونم

حالا بنظرتون ازش بخوام هرماه برام پول بریزه بگم میخوام خرج کنم ولی پس انداز کنم؟؟؟

روش خوبیه اینجوری یواشکی جمع کنم براش؟؟

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

نگرانشم همه پولاشو خرج میکنه الکی 

ی وقتایی حیرون میشه😫

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

تا وقتی نامزد و عروسی نکرده اید برای پس انداز و غیره ازشون پول نگیرید که بعدا اتفاقی افتاد و ازدواج نکرده اید براتون بد نشه 

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینطوری ممکنه پیش خودش یه فکر دیگه بکنه. بهترین راه، مجاب کردنش به پس اندازه. به نحویکه ماهیانه مبلغی رو بهت بده و تو هم براش پس انداز کنی. طلای آب شده بدون اجرت و... خوبه واسه پس انداز بلند مدت.

تا وقتی نامزد و عروسی نکرده اید برای پس انداز و غیره ازشون پول نگیرید که بعدا اتفاقی افتاد و ازدواج ...

👍👍

اینطوری ممکنه پیش خودش یه فکر دیگه بکنه. بهترین راه، مجاب کردنش به پس اندازه. به نحویکه ماهیانه مبلغ ...

ی مدت اینکارو میکردم براش میدونست براش پس انداز میکنم گیر کرد همه گرفت بازم هدر داد👀😑😑😑😑قانعم نمیشه میگه مگه ماهی ۵۰۰پس انداز میشه برا ادم

درسته کمه ولی از هیچی که بهتره

ی مدت اینکارو میکردم براش میدونست براش پس انداز میکنم گیر کرد همه گرفت بازم هدر داد👀😑😑😑😑قانعم ن ...

الهی... ایول به شما که اینهمه مهربون و آینده نگری.

میدونی یه بحث مهم اینه که صداقت تو رابطه هم به شدت مهمه و از خیلی مشکلات دیگه پیشگیری میکنه. یه بحث دیگه اینه که این آقا پسر تا وقتی خودش به این نتیجه نرسه که پس انداز و آینده نگری خوبه، هیچوقت نمیتونی از این لحاظ بهش اتکا کنی. فردا روز ازدواج کردید، مطمئن باش اگر واقعا به نتیجه درست نرسیده باشه، بازهم آینده نگر نیست و ازدواجتون به مشکل برمیخوره. تا خودش واقعا نخواد، نمیتونی از این لحاظ بهش اعتماد کنی...

الهی... ایول به شما که اینهمه مهربون و آینده نگری. میدونی یه بحث مهم اینه که صداقت تو رابطه هم به ش ...

تو اینده نگری خیلیی خوبه ها خیلی فقطط پول نمیتونه پس انداز کنه شایدم حق داره حقوقش خیلی کمه 

مثلا از الان برنامه خرید خونه و ماشین رو چیده و هدفم داره

ی پراید باباش براش خریدع صد تومنم وام ۴درصد قراره بگیره بزاره روهم ماشین بخره برای خودش که اسم باباش نباشه روش

تو فکر خرید زمینم هست

ولی درحال حاضر خودش ی وقتایی اذیت میشه و به پول احتیاج پیدا میکنه دلم میسوزه براش😑😶

تو اینده نگری خیلیی خوبه ها خیلی فقطط پول نمیتونه پس انداز کنه شایدم حق داره حقوقش خیلی کمه&nb ...

خب بدون برنامه ریزی نمیشه که آینده نگری هم کرد. میشه تصورش کردا، اما نمیشه عملا بهش رسید.

این آقا فکرش رو که داره، عملش رو هم با فکرش هماهنگ کنه حله دیگه...

متاسفانه قشر متوسط و ضعیف جامعه بدون سختی کشیدن و برنامه داشتن نمیتونه از نظر مالی پیشرفت کنه. شاید مبلغ پس اندازها کم باشه، اما اگه همون مبالغ کم رو درست مدیریت کنید، میتونید باهاش تا حدی پیشرفت کنید.

خب بدون برنامه ریزی نمیشه که آینده نگری هم کرد. میشه تصورش کردا، اما نمیشه عملا بهش رسید. این آقا ف ...

اره واقعا خیلی شرایط سختیه