2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

میدونی خیانت ببینی دردش کمتر از اینه ک شک داشته باشی و طرف هم زیربار نره نتونی ن ب خودت ثابت کنی ن ب طرفت اون شک ذره ذره ابت میکنه خیانت رو دیگ متوجه شده باشی تصمیم با خودته بمونی و فراموش کنی یا بری

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!
عزیزم چطور میتونی گذشت کنی چه دل بزرگی داری ؟با هم رابط ج ن سی داشتن ؟

تایمی که از هم جدا شده بودیم رفته بود با یه دختر ۲۸ ساله که حسابی تیغیده ازش . بعد اومد سراغ من منو برگردوند . یه روز منو فرستاد سر وسایلش که براش سریال شناسنامشو بخونم دیدم کلی فیش واریزی اونجاست به نام یه دختری . فهمیدم با کسی بوده توی این مدت . خلاصه جمعه ۲۱ بهمن دختره زنگ میزد این جواب نداد شماره دختره رو برداشتم بهش زنگ زدم که این زن داره و این حرفها . قول داد که دیگه زنگ نزنه. بعد با خواهر شوهرم صحبت کردم گفت قبل اینکه تو برگردی شوهرم بهش گفته بیا به این زنگ بزن بگو من دارم برمیگردم پیش زنم دیگه با من تماس نگیره . خبر ندارم رابطه داشتن یا نه . دلم نمیخواد بدونم . به شوهرم گفتم هرکاری کردی دیگه تمومش کن . اونم قسم خورد اصلا تماسی نداشته از وقتی من برگشتم. بخشیدم چون توی اون تایم من توی زندگیش نبودم

ببخشید اما چرا؟ در چ حد بود ک تونستی بگذری؟

ببین یه دختری که ۲۸ سالش بود اومده بود که اینو بتیغه . و اون تایم من ازش جدا شده بودم خونه گرفته بودم تنها زندگی میکردم . با من که بود از پراید رسید به ماشین شاسی این دختره کاری کرده بود که الان ۲۰۶ سوار میشه . برای من همین کافیه تا قدرمو بدونه

تایمی که از هم جدا شده بودیم رفته بود با یه دختر ۲۸ ساله که حسابی تیغیده ازش . بعد اومد سراغ من منو ...

من همیشه به مدت طولانی از همسرم جدا بودم . حتی ی بار طلاق گرفتیم همین الانم قهر کردم باهاش ۲ ماه خونه ای بابام هستم کلا خیلی لوس هستم ولی شوهرم بهم هیچ وقت خیانت نکرده با اینکه من به شدت کارگاه هستم و حس ششم قوی دارم ..... ولی عزیزم ایشالا خوشبخت بشی از این به بعد 

من همیشه به مدت طولانی از همسرم جدا بودم . حتی ی بار طلاق گرفتیم همین الانم قهر کردم باهاش ۲ ماه خون ...

من خیلی چاق بودم و تنبل . شوهرم وسواسی و تمیز . اصلا به خودم نمی‌رسیدم . یکم بهش حق میدم .چون همیشه تحقیرش میکردم . اشتباه از هردوی ما بود . الان من کلا عوض شدم . ۱۵ کیلو کم کردم و کارهای خونه رو انجام میدم . بهش توهین نمیکنم دیگه. آدم باید حقیقت رو بگه . نمیشه بگی فقط اون مقصره 

سجاد دوست شوهرم قبل شوهرم ازم خاستگاری کرد شوهرمم تا فهمید زود اومد خاستگاری نزاشت اون بیاد بعد عقد این سجاد به شوهرم گفت بیا با سیم کارتت که پیدا کردی بریم مزاحم یه دختری بشیم بعدش رفتن زنگ زدن و مزاحم شدن بعد دیگ دختره شوهر منو ول نکرده همش زنگ و پیام که تو کی هستی شماره منو از کجا اوردی بعد که من پیشش بودم همش گوشیش زنگ میخورد همش پیام میومد منم میگفتم این کیه همش زنگ میزنه الکی میگفت دوستمه بدجوری شک افتاده بود به جونم یه شب مچشو گرفتم دختره پیام داده بود الووو چرا میری بخوابی 

بعد به شوهرم گفتم گفت رفیقمه ولش کن نصف شب رفتم حسابی گوشیش و گشتم رفتم تلگرام دیدم دختره بهش زنگ زدم دیدم دختره بهش گفتم از دستت شکایت میکنم با شوهر من ریختی روهم بعد گفت من کسی و نمیشناسم و قطع کرد منم شمارش و تو گوشی شوهرم بلاک کردم فردا ک بیدار شد باهاش دعوا کردم گفتم این دختره که ب من دروغ گفتی گفت بخدا دوستم با خطی ک من پیدا کرده بودم مزاحمش شده این دیگ گیر داده بهم بعد منم بعد چند روز جنجال بیخیالش شدم بعد رفتم لیست پیام بلاک شده رو دیدم دختره کلی پیام فرستاده بود الووو کجایی چرا جواب نمیدی این بود میگفتی دوستدارم دیگ خدافظ تا ابد اینارو دیدم دوباره اتیش افتاد به جونم رفتم دعوا با شوهرم بعد گفت اون میدونه تو اینارو میبینی از قصد فرستاده بخدا من باهاش دوست نبودم اون میخواد مارو از هم جدا کنه و دختره هرزس اسمش دراومده من نمیرم با اون بنظرتون باهم دوست بودن؟؟؟

من خیلی چاق بودم و تنبل . شوهرم وسواسی و تمیز . اصلا به خودم نمی‌رسیدم . یکم بهش حق میدم .چون همیشه ...

اخی عزیزم  خو ب که الان اینجوری حال دلت خوبه ‌ .. واقعا خوبه آدم اشتباهای خودشم بیان کنه . برات بهترین ها رو آرزو میکنم

من همیشه به مدت طولانی از همسرم جدا بودم . حتی ی بار طلاق گرفتیم همین الانم قهر کردم باهاش ۲ ماه خون ...

فروردین میشه ۱۰ سال که با هم هستیم هرگز ازش چیزی ندیدم اون زمان هم کامل ازش جدا بودم