منم 4 سال پیش شب یلدا تو شلوغی سفارش ای اون شب که من تا صبح بیدار می موندم یه خانمی &n ...
چه راحت پولی که حق یکی دیگست از گلوشون میره پایین😒
باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمههای راه رها شد و به سیاهچالهی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /
مثل راحت الحلقوم هنوز که هنوزه یادم نمیره چه سختی بابت سفارش ای اون خانم کشیدم نصف شب تو ...
🥺🥺🥺🥺
دیگه تموم شد و رفت غصشو نخور
ولی حواست باشه لااقل قبل تحویل سفارش پولو بگیری
اونم مطمئن باش کارش بیجواب نمیمونه😒
باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمههای راه رها شد و به سیاهچالهی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /
خب چی به استارتر میرسه این وسط؟ اسی دنبال پولشه وگرنه مرده و زنده اون یارو براش پشیزی هم ارزش نداره ...
دنیا همینه عزیزم برای درس رشد مهم اینه چجوری به نگاه کنی شاید ی درس بزرگ برای اون خانوم ایشون باشه ما که نمیدونیم.استارتر باید از حقش دفاع کنه اگه میتونه بره پیگیری کنه
عزیز یه سوال من انزیم زدم بعد حالت غده شده سه جا بینی امبتامتازون ال ا میزنم ورمش یکم میخوابه الان شش ماه بیشتره قرصا حساسیت چرک خشکن همه چی خوردم خوب نشد
شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍❤️🐕