2777
2789
عنوان

پولمو خورد خیلی ناراحتم بیاین 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3505 بازدید | 74 پست
منم 4 سال پیش  شب یلدا تو شلوغی سفارش ای اون شب که من تا صبح بیدار می موندم  یه خانمی &n ...

چه راحت پولی که حق یکی دیگست از گلوشون میره پایین😒

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /
چه راحت پولی که حق یکی دیگست از گلوشون میره پایین😒

مثل راحت الحلقوم

هنوز که هنوزه یادم نمیره چه سختی بابت سفارش ای اون خانم کشیدم 

نصف شب تو سرما برا اینکه پسرم از خواب بیدار نشه میرفتم تو حیاط کار می‌کردم همزن روشن میکردم  

سلام 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثل راحت الحلقوم هنوز که هنوزه یادم نمیره چه سختی بابت سفارش ای اون خانم کشیدم  نصف شب تو ...

🥺🥺🥺🥺

دیگه تموم شد و رفت غصشو نخور 

ولی حواست باشه لااقل قبل تحویل سفارش پولو بگیری

اونم مطمئن باش کارش بیجواب نمیمونه😒

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /
با یه خط دیگه بهش پیام‌بده بگو چرا بلاک کردی  وقتی رفتم پلیس فتا شکایت کردم می فهمی بگو آشنا د ...

اره خیلی خوبه اینطوری در ضمن بگه آرایشگاهم به دوربین مدار بسته مجهز بوده از قیافه نحست بگه عکس و فیلم دارم میبرم پلیس ،🤭

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍
اره خیلی خوبه اینطوری در ضمن بگه آرایشگاهم به دوربین مدار بسته مجهز بوده از قیافه نحست بگه عکس و فیل ...

اره آفرین اینم‌ ایده خوبیه‌ 

بگو آرایشگاهم‌ دروبین‌ داره هم ‌ عکست ‌ استوری میکنم‌ آبروت بره😐😂هم نشون پلیس میدم😂🤦‍♀️

اَزگرگ‌ بودن دَم‌ نزن..انسآنم‌گآهی‌ آرزوست..🦋گرگرآک سآبق🦎با‌نظر‌‌‌من‌مخالفی ‌نیازی‌به‌بحث‌نیست‌یواش‌بکش‌کنار✋😏خیلی مظلومانه‌ تعلیق شدم💔😂
اره آفرین اینم‌ ایده خوبیه‌  بگو آرایشگاهم‌ دروبین‌ داره هم ‌ عکست ‌ استوری میکنم‌ آبروت بره😐 ...

👌👌👌😂😂😂😂

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍
خب چی به استارتر میرسه این وسط؟ اسی دنبال پولشه وگرنه مرده و زنده اون یارو براش پشیزی هم ارزش نداره ...

دنیا همینه عزیزم برای درس رشد مهم اینه چجوری به نگاه کنی شاید ی درس بزرگ برای اون خانوم ایشون باشه ما که نمیدونیم.استارتر باید از حقش دفاع کنه اگه میتونه بره پیگیری کنه

❤بیخود بی جهت صلوات❤
برم کجا شکایت کنم؟ فک کنم خیلی دوندگی داشته باشه

بنظرم برو دنبالش ارزششو داره ن بخاطر سه تومن بخاطر کار وقیحاته ای که انجام داده اونم بخاطر کارای جانبی.

من جات بودم میرفتم دنبالش که یاد بگیره و بفهمه مملکت قانون داره

ژل بوتاکس مزوتراپی 

عزیز یه سوال من انزیم زدم بعد حالت غده شده سه جا بینی ام‌بتامتازون ال ا میزنم ورمش یکم میخوابه الان شش ماه بیشتره قرصا حساسیت چرک خشکن همه چی خوردم خوب نشد 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕