ssssrozaaaaaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 1731 عنوان پولمو خورد خیلی ناراحتم بیاین 😭 3505 بازدید | 74 پست بچه ها دیروز یه خانمی اومد پیشم براش خدمات زیبای انجام دادم 3 میلیون میشد.... گفتم کارتم کار نمیکنه رفت گفت برات میزنم از دیروز بلاکم. خیلی اعصابم خورده چیکار کنم 1401/12/03 | 09:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلوفرخانوووم۴ عضویت: 1401/08/19 تعداد پست: 4063 هیچی تجربه میشه برات دفعه بعد از این کارا نکنی قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑 رنگ امضامو عوض کردم صفا کردی؟😁
ssssrozaaaaaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 1731 هیچی تجربه میشه برات دفعه بعد از این کارا نکنی دو میلیون فقط موادم بود به هیچ کس نمیشه اعتماد کرد
رفیق__موقتی عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 10808 نمیشناسینش؟دورادور آشنایی چیزی ازش نمیشناسی؟پیجشو با یه گوشی دیگه فالو کن برو تو فالووراش بگرد به اونا پیام بده آدرسشون گیر بیار خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️............... یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
ssssrozaaaaaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 1731 شد تجربه خیلی ناراحتم از طریق شماره تلفن نمیشه آدرسش و پیدا کرد؟
naazanin_a12 عضویت: 1400/11/16 تعداد پست: 1683 چه بیشرفی بوده ، کاش یه گوشی چیزی یه عنوان ضمانت می گرفتی بعد که پولو زد پس میدادی یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه
ssssrozaaaaaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 1731 نمیشناسینش؟دورتادور آشنایی چیزی ازش نمیشناسی؟پیجشو با یه گوشی دیگه فالو کن برو تو فالووراش بگرد به ا ... پیجش و ندارم فقط شماره تلفن دوتا دارم ازش که دوتاش هم منو بلاک کرده
ژولیت7 عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 751 خیلی ناراحتم از طریق شماره تلفن نمیشه آدرسش و پیدا کرد؟ با,یه خط دیگ زنگ بزن بهش
ssssrozaaaaaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 1731 چ کاری براش انجام دادید؟ ژل بوتاکس مزوتراپی
مامان،مهدیار عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 65093 چه طور دلشون میاد پول بقیه رو بخورن 😑☹️ 💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام یه صلوات بفرستید💙💙
رفیق__موقتی عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 10808 چقد بیشرف بود خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️............... یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
ساراازشهرباران عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 841 دو میلیون فقط موادم بود به هیچ کس نمیشه اعتماد کرد نگران نباش پول جای دیگه خرج میکنه. ❤بیخود بی جهت صلوات❤