2777
2789
عنوان

رژیم تا عید ۱۴۰۲

| مشاهده متن کامل بحث + 925 بازدید | 31 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من از وسطای دی شروع کردم کالری شماری. ورزش نمیتونم. فقط روزی نیم ساعت حلقه. تااللن فکرکنم شش تا کم ک ...

آفرین چه خوب،منم از امروز حلقه رو اضافه کنم،این هفته شیرینی جات و نان و برنج رو کلا حذف کردم،فعلا اوکی بودم اصلا هم گشنه م نشد

همین الان داشتم یه عکسی که از روز  شروع رژیم گرفتم میدیدم ، مال سه هفته پیش ، حدود دو‌ کیلو کم کردم  و شکمم یه کم کوچیکتر شده ، خوشحالم و انگیزه ام بیشتر شد 

۶۶ بودم ، هدفم ۵۷ هست - من می توانم!

آفرین چه خوب،منم از امروز حلقه رو اضافه کنم،این هفته شیرینی جات و نان و برنج رو کلا حذف کردم،فعلا او ...

اها اول صبح ناشتا چای سبز بخور  داخلش پودر دارچین و زنجبیلم بریز. ببین اینجوری ک ی کوچولو چای سبز یکم پودر دارچین و زنجبیل بریز تو لیوان بعد ابجوش بریز بعد هفت دقیقه دم میکشه بخور. فقط همون ی لیوان چای سبز بسه برا روزت. بیشتر نخوری

همین الان داشتم یه عکسی که از روز  شروع رژیم گرفتم میدیدم ، مال سه هفته پیش ، حدود دو‌ کیلو کم ...

ب نظرم رژیم گرفتن ی جور چالش شخصیتی هم هست من کلا هر چند وقت یکبار خودمو ب چالش میکشم ،با چیزای مختلف مثلا یادگرفتن هنر خاصی یا آدمه تحصیل   و الانم رژیم

تا حالا به همشونم رسیدم✌️😁

یه کلیپ اینستا دیدم میگفت خدایا اگه لاغر بشم دیگه گند نمیزنم 😄 الان من اون وضعیتم ، برای بار چندم ه ...

ی ورزشی ک دوس داریو ادامه بده،من خودم عاشق پیاده روی هستم،البته بگم اینکه تو رامسر ساکن هم بی تاثیر نیس،لامصب اصلا ی جور طبیعت منو ب خودش میکشه ک راه برم از آرامشش لذت ببرم