2777
2789
عنوان

پدرشوهر حسود

1110 بازدید | 23 پست

خانوما اومدم ازتون کمک بگیرم،  پدرشوهر من خیلی حسود و خودخواهه و این رفتارش خییییلی بچگانه به نظر میرسه 

مثلا انتظار داره پسراش زناشونو خیلیییی دوست نداشته حتی بچه هاشونم بیشتر از اون دوش نداشته باشن 

بچه هاشم همگی خییییلی دوسش دارن و ازش حساب میبرن 

مثلا یه فیلم تو گوشی من بود از شوهرم و بچم که چهار ماهشه داشت شکم بچه مونو میبوسید و بهش محبت میکرد

همش میاد میگه من بچه هامو فلان کردم بهمان کردم 

درحالی‌که زیادم پدر مهربونی نبوده اما با اینهال همه بچه هاش براش جون میدن اینشم بمن مربوط نیست پدرشونه اما یکم دلخور میشم که افکارش انقدر بچگانس که اگه شوهرم منو بچمونو دوس داشته باشه حسودیش میشه

یا مثلا اومده میگه از پسر بزرگم خییییلی دلم گرفته ازش ناامید شدم منم گفتم چرا عمو؟ اومده میگه یه ماه پیش سرما خورده بودیم تا دم در اومد بعدش رفت نیومد تو گفت اگه من سرما بخورم پسرمم مریض میشه.

یعتی انقد براش بی ارزشم نیومد حالمو بپرسه ببینه زندم یا مرده؟ 

منم گفتم عمو پسرش کوچلوعه گناه داره حق داره همچین کاری کرده بعد گفت ن دلمو شکست 

ولی شوهر تو اومد تو حالمو پرسید نشست پیشم

کلی براش دعا کردن عاقبت بخیر بشه منم گفتم ممنون

و سکوت کردم 

بچه ماهم تقریبا ی هفتس سرما خورده از همسایه گرفتیم خییییلی اذیت شد امشبم همش جیغ میزد گریه میکرد بعد پدرشوهرم بغلش کرد گفت سینش خس خس میکنه بعد منم ب سرم زد که الان وقت سیاست بکار بردنه گفتم آره عمو یه هفته هست که مریضه طفلی شیرم نمیتونه بخوره انقدر اذیت میشه 

چون بچه منو دوس داره فکر کنم ناراحت شد بابت مریضیش ب نظرتون متوجه شده که بچه ها تا حد ممکن نباید سرما بخورن و پدر مادرا رو درک کنه؟

ب نظرتون چجوری با این حسادت بچگانش رفتار کنم جوری که نرنجه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کمبود محبت داره درسته بچه هاش جوری که گفتید بهش زیاد محبت میکنن و‌دوستش دارن ولی حریص تر شده دیگه پی ...

اره خیلی حریص شده اما بخدا خیلی آدم توانایی هست نه از لحاظ مالی نیازمنده نه جسمی خیلی سرحال و شر زندس با اینهال همش حسادت میکنه

پدر مادرا سنشون زیاده میشه مثل بچه زودرنج میشن.من که خونه پدرشوهرم اینا میرم فقط باید مواظب باشم حرک ...

دقیقا منم باید همش مراقب باشم درحالی‌که پدر مادر خودم اینجوری نیستن چون هنوز جوانن

حالا باز پدرشوهر تو بی ازاره پدرشوهر من انقد بدجنسه فقط دوسدارم شوهرم اونو دوسداشته باشه هی میاد مادر منو خانوادم و از چشم شوهرم بندازه انقد عوضیه

امروز۱۴۰۲/۲/۹ به خودم قول میدم تا سال بعد همین موقع یه هیکل جذاب واسه خودم بسازم⁦☺️⁩⁦💪🏻⁩
به نظر من اونقدرا هم حسود و عجیب نیومد پدرشوهرت مادرشوهر نداری؟

اره دارم

فقط میخوام بدونم چه واکنشی باید نشون بدم ب رفتارش ک ناراحت نشه 

مثلا شوهرم تو فیلم ب دخترم گفتم بود همه کسم بعد گفت درست شنیدم گفت همه کسم؟  

اره دارم فقط میخوام بدونم چه واکنشی باید نشون بدم ب رفتارش ک ناراحت نشه  مثلا شوهرم تو فیلم ب ...

تا حالا در مورد این رفتارش با شوهرت حرف زدی؟

منم مادرشوهرم خییییلی از شوهرم جلوم تعریف میکنه و قربون صدقش میره حتی مهمونی میاد خونمون از شوهرم بیشتر تشکر میکنه تا من که همه کارارو کردم، خیلی حرص میخورم ولی نمیدونم چیکار باید کنم

تا حالا در مورد این رفتارش با شوهرت حرف زدی؟ منم مادرشوهرم خییییلی از شوهرم جلوم تعریف میکنه و قربو ...

وای خیلی سخته 

راستش ب شوهرم بگم فایده ای نداره چون پدرشو خیلی دوش داره بگم که چی بشه